| varicristinamonica a întrebat:

crying Am o problema serioasa (pentru mine) de cand eram mica imi doream o pisicuta... dar tatal meu nu ma lasa pentru ca el nu suporta animale in casa si zice ca "il arunc pe geam si pe el si pe tine " desii am mai avut hamsterii si pesti, dar el spune ca nu suporta sal vada in casa, desii cu hamsterii comenteaza, dar e oarecum multumit atata timp cat nu pune laba in camera lui si nu iese din cusca.cu pisica am incercat si eu si mami spunandu-i ca nu pune laba in canera lui si ca voi fi mai cuminte, voi invata mai bine si din astea dar el nici nu vrea sa asculte si mai ales sa discute asta. daca ar fi problema cu banii as intelege ca e cam zgarcit cand vn vorba de bani dar e gratis deoarece mi-a da o prietena si pisica e pui.pls raspunsuri catt de repede si cat mai folositoare si dau funda kiss

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar trebui sa-ti pui si sa raspunzi la niste intrebari: 1.Pe cine iubesti mai mult, pe tatal tau ori o pisica? 2. Daca tatalui tau nu-i plac pisicile, de ce tii mortis sa ai pisica? 3. Tie ti-ar placea sa fii obligata, impotriva vointei tale, sa faci ceva ce urasti?
Raspunde-ti la aceste intrebari si apoi poti trage o concluzie daca mai vrei ori nu pisica. Numai bine!

8 răspunsuri:
| raluky4 a răspuns:

Si eu ma confrunt cu aceasta problema. Mai rau e ca tata nu ma lasa sa tin decat zebrutele australiene.
Incearca sa te gandesti si la alte animale (porcusor de Guineea, de exemplu!

| chupachups1234 a răspuns:

Eu am un hamster. Dar cand ii spun de caini si pisici si la mine zice tata ca mi le arunca pe geam... Stai linistita, daca face asa fii sigura ca nu o sa pupi tu niciodata caine sau pisica. Mai degraba incearca sa il convingi sa iti ia un animalut mai mic cum ar fi hamster, papagal sau poate chiar un porcusor de guineea.

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Daca chiar nu te lasa sa cumperi, eu zic sa nu insisti happy

Pa, pa.

| allleeeee a răspuns:

De parca pe mine ma lasa laughing.
A zis ca o sa am voie cu un animal cand ma mut la ''casa mea''."laughing

| Daria_6285 a răspuns:

Se pare ca nu vrea sa vada urma de pisica in casa lui...
Incearca si tu cu mici "compromisuri"...
Sau cauta pe net ceva foarte interesant legat de pisici (dar sa fie de binetongue) si poate asa va fi impresionat:-d
Sau cumpara`i o cusca pisicii si ii spui tatalui tau ca o vei tine doar acolo si cu timpul poate se va obisnui cu eathinking

Apropo, cand era si el mic nu iubea animalele?:-d (incearca si cu asta)

Sper ca ti-am fost de ajutor macar un pichappy
Sa ne spui daca pana la urma ai putut lua pisica
Bye:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns la ce?

| varicristinamonica explică:

Si problema mai e ca el nici nu vrea sa discute macar, e foarte incapatanat, si vorbele "iti iei cand vei fi la casa ta" din partea parintilor mei deja ma scot din sarite.deci nu mai am nici o sansa pot sa-mi iau gandul de la pisici crying. nu am sanse cu el nici intr-o mie de ani... dar va dau funda la cei care merita cat de cat!

| varicristinamonica explică:

Ancutza multumesc mult de sfat dar am un hamster si am mai avut vreo 5 inainte poate si mai multi happy si am avut si pesti dar aia sunt plictisitori :0