| AudImagini a întrebat:

Am un caine mic si e total dependent de mine! Nu ma lasa in pace deloc. Doarme numai peste mine si vrea sa se joace intruna cu mine... Ce fac? Vreau si eu macar 30 min pe zi sa fiu libera...

Răspuns Câştigător
| april93 a răspuns:

Pai depinde cate luni sau cati ani are ca daca e mic poti sa il dresezi u sa il "obligi" sa stea departe de tine adica sa intri intr-o camera inchizi usa e posibil sa latre sa faca, nevoile la usa da lasa-l cate putin azi 5 maine 10 min tot asa, cand face nevoile il certi ii zici ca nu are voie, daca vezi ca e cuminte, ii dai ceva sa pape, il feliciti, il mangai ii zici bv etc, sper sa reusesti ca eu am avut caine, mi-a dat de furca cand eram plecata de acasa imi aducea gunoiu in toata casa, rodea tot

5 răspunsuri:
| MadnessCaffe a răspuns:

Da-l pe afara, oboseste-l si sa vezi dupa aceea cum doarme. Oricum eu zic sa te bucuri de el cat inca e mic si energic, dupa ce creste nu o sa mai aiba chef, mai mult va dormi si o sa iti doresti sa fie iarasi mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am...arunci cainele pe geam.la ce etaj spui ca stai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ma, cum sa nu il iubesti cum sa vrei 30de min? cat e mic e cel mai dragalas, din imag ta nu l-as lasa eulaughing! iubesc cainii:X

| AudImagini explică:

Stau la etajul 4

| AudImagini explică:

Da, e mic si dragalas. trebuie sa recunosc

@MadnessCafe : Nu pot sa-l dau pe afara ca e mic si doctorul veterinar a spus ca nu ii face bine