anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

!? Am vrut sa invat sa folosesc codurile html, css... am invatat codurile de baza dar apoi toti cei 5 frati ai mei au spus ca este o prostie si sa nu mai invat, apoi profa de tic(informatica) a spus ca e bine ca invat asa ceva ca cei de a 11 nu stiu sa foloseasca nici macar un browser sau cum i`o spune, deci nu stiu ce sa fac ~~~Funda + vot pentru raspunsul eficient ~~~?!

Răspuns Câştigător
| YoAnNa a răspuns:

Continua sa le inveti daca iti place... Poti castiga bani frumosi din codarea site-urilor. Pentru codarea unui site poti gastiga incepand de la cateva sute de $ la cateva mii. Axeaza-te mai mult pe php, chiar daca este mai greu si-ti v-a lua foarte mult timp sa-l inveti. Dar nu renunta daca iti place sa le inveti si incearca sa le pui si in practica... Succes!winking

4 răspunsuri:
| iSharan a răspuns:

Daca sti bine acest limbaj t poti angaja la o firma sau ceva de genu asta! se fac bani frumosi in domeniul asta! app si eu stiu cate ceva despre html dar as vrea sa inv si php dar nu am gasit ink un tutorial bun poate ma ajuti! rog frum

| ZeePinkStar a răspuns:

Buna happy eu iti spun sa le invetzi, o sa ai nevoie de ele si pe a 12a cum sunt acum Competente digitale + ca o sa ai un atu in plus, o sa te poti descurca, poti ajuta pe cineva si o sa te ajute si mai tarziu la un CV de exemplu happy

| Dragotta a răspuns:

Continua sa inveti nu te lua dupa frati tai sunt doar invidiosi.Acele coduri iti vor folosi in viitor in cariera

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invatal ca e bun invatat, multi nu au ocazia sau capacitatea de a memora html si css.
Daca avansezi cred ca poti creea teme pentru situri sau firme diferite din care poti castiga multe.Bafta