De obicei, nu.Sint inzestrati cu acel "camuflaj", ei aparindu-se de un eventual pericol. Apreciez ceea ce faci, dar te rog sa fii atenta, sa nu ajungi din salvator, victima, atunci cind mergi pe drum.Mult noroc.
Ei, dar n-ar fi pentru prima dată (sunt obisnuită cu mușcăturile animaluțelor, dar mai periculoase sunt cele ale... oamenilor, ălea dor mai tare, credeti-mă)!
Ai perfecta dreptate, daca te referi la "muscaturile" sufletesti.Pot sa spun chiar ca nu dor ci de chinuie, sfasietor! Sper sa nu ai parte niciodata de asemenea "muscaturi", cel putin de acum inainte.Mult noproc.
De obicei nu, pentru ca ei se fac ghem cand cineva ii ataca, si astfel nu au ocazia...dar daca au dinti, de ce sa nu-i foloseasca?
Pentru ca s-ar putea să rămână fără ei...
Pai,muscatura de arici nu atat de "fatala", ca sa-ti ramana dintii in carne...cel putin la arici!
Dar la alte animale, da, si pe mine m-a muscat un caine, iar un dinte de-al lui mi-a ramas infipt mana!
A trebuit sa ma opereze!
...si nu mai trebuie sa precizez ce i-am facut cainelui dupa ce m-au externat...
L-ai pupat? Sper că nu i-ai facut rău! Ce vină are animalul dacă tu nu i-ai dat pace?
Eh,glumesc ma!
Ce as putea sa-i fac unui caine...
Bine, am incercat sa-l prind si sa-l trag de urechi, dar "animalul"
a inceput sa fuga, si nu l-am mai prins.
Pana a doua zi, mi-a trecut si cand l-am vazut doar l-am injurat!
Il vreau eu! Il vreau eu! Il vreau eu!
Mai ales daca ii gasesti si familia... am o gradina de 200 de metri si sufar ca n-am arici. Pe bune! Zi-mi unde stai si vin sa-l cumpar!
Yes, yes, yes! Ti-i dau la schimb, nu te grăbi! Si eu vreau căprița ta, am in fata locuintei o păsune frumoasă foc, dar si un lac adânc... unde o s-o învăt să înoate (sau învătăm impreună, că nici eu nu stiu)! Facem schimbul?
Daca vii la mine, va invat eu sa inotati, si pe tine si pe capritele mele, ca am fost salvamar in tinerete...
Pe bune ca vreau aricii! Am 2000 mp de livada, si n-are cine sa mi-o apere de melci. Cica aricii sunt artisti la rontait melcii, omizile, coropisnitele, de-aia au dinti ascutiti (vezi sa nu te muste de deget cand il treci pe la botul lui. Nu e asa ca pufaie la tine si se infoiaza tot?)
Da-i un ou fiert tare, si o sa deveniti prieteni, pana vin eu sa-l iau. Cum se numeste lacul de langa casa ta, in care vrei sa te ineci, fecioara despletita? Zi repede, ca vin cu barca si-ti montez o geamandura!
Vai, cat te iubeeeeesc de mult! Uite cine sare in ajutorul meu! Să fii tu oare zeul mării? Cum te numesti stăpâne, Neptun sau Poseidon? Dar ce te faci cand dai de-un lac fermecat, o fi marea cum o fi, nebună si imprevizibilă, dar si lacurile au misterele lor...
Micul/marele lac se numeste Dumbrava, e localizat intr-o zonă linistită din... orasul meu. Bărci sunt destule, doar ca e interzis scaldatul. Dincolo de lac, ai intrat direct la zoo...(probabil de aceea le place si aricilor sa ma enerveze si-mi iasă mereu in drum, vezi de ce nu-mi place să conduc noaptea? Pentru ca nu vreau sa devin o criminală!)
Hai, ca-ti zic: Sunt din Sibiu.
La ce ti-o mai fi trebuit arici cand il aveti pe Johnass, nu stiu!
Nu ca zic, dar sa zici Dumbrava + Zoo si sa explici ca e vorba de Sibiu e ca si cand m-ai face retardat
Mai fac aia ciolanul cu fasole la hanul din Dumbrava, ca pe vremuri? Asa, la blid le Horezu, cu bulz auriu? Ca am baut o palinca la ei, de era sa dea prapaditul ala de tramvai, tren, ce-o fi, peste mine cand am iesit la sosea pe trei carari.
Lasă-l naibii pe Johannis, iubitorul de mâțe si distrugătorul de câini!
Esti sigur, sigur, sigur că ai văzut tramvaiul? C'est pas possible! Băutura bat-o vina, când o bei peste măsură...
Eu de două ori in viată l-am asteptat si n-a venit! Ori am gresit eu...linia! Mai stii?!
Hei, copilule, am aflat si eu, cu întârziere, că a fost ziua ta de nastere! Căti anisori împliniș? Nu contează, tot tânar rămâi. Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se îmlinesc toate, la anul’ nu o sa mai am ce sa-ti urez
Se pare ca tu nu te incadrezi in sablonul lui Darwin, care bate campii ca derirvam din amfibieni.
IOHANUS este Sconcs; nu arici.