anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa\mi fac catelul putin mai agresiv, pentru aparare. E cam fricos si ca rezultat nu ma apara deloc.(

10 răspunsuri:
| DrugFree a răspuns:

Buna @dazzy, daca vrei sa iti faci catelul sa te apere, arata-i ca il iubesti, atunci, daca iti va face cineva rau, el o sa te apere, stiu asta din propria experienta. Sunt de acord si cu @MishuPishu. Numai bine!

| glamour a răspuns:

Un caine fricos este o bomba cu ceas, pentru ca de frica va ataca si va deveni de nestapanit, mai intai elimina teama asta a lui, socializeaza-l mult iar dupa numai prin dresaj vei obtine un caine de aparare asa cum vrei. un caine de aparare nu trebuie sa atace tot ce prinde iar daca tu nu sti sa-l dresezi poti strica foarte usor comportamentul cainelui. Eu zic sa strangi bani pentru un dresaj ca se merita.

| Detanatar a răspuns:

Daca o sa-l faci agresiv nu o sa-l poti controla apoi.Incearca sa apelezi la un dresaj usor.Doar asa o sa-l faci sa te apere.Numai bine!

| noob a răspuns:

Nu ii mai da de mancare

| 12345dani a răspuns (pentru noob):

Dar cine ti-a spus asa cevelaughing))
cica nu-i mai da de mancarerolling on the floor)))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eti un las ordinar care vrea sa fie aparat de un catel.esti de plans amice.esti execrabil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crinu ia-o u pe mata si bagati *** in ia! Dazzy a pus o simpla intrebare iar u il faci las?! fmm de Dobitoc!

| MishuPishu a răspuns:

Se spune ca de obicei catelul este precum stapanul. Daca tu esti un fricos ce crezi ca simte cainele de la tine? Daca el devine agresiv si se da la tine, atunci ce faci, cumperi alt caine sa te apere de primul? happyPune mana si citeste carti despre cum trebuie sa te porti cu un caine, ca el sa fie un animla fericit.

| 12345dani a răspuns:

Pai laegal si u intr-un loc in care sa nu-l vada nimeni stii dar nu il lasa mereu acolo.
al lasi 5 zile legat dupa ai dai drumul unpic sa se mai mai joace il lasi vreo jumate de ora si dupa il legi la loc dra fa cu zic eu ca daca il lasi mereu o sa acolo o sa turbeze si o sa te muste.
Asa am patit eu mi-a scapat cainele avea 3 ani si il chema Nero era un caine ft ft feroce si cand a scapat a fost vai de mama mea noroc ca a fost tata langa mine ca daca nu iti dai si u seama ce se va intampla si l-am dat la hingheri si am plans si eu si mama si tata si mamaia si sora.
Si fa cum ti-am spus eu sper ca te-am ajutat

| 12345dani a răspuns:

Dfrewdewr