| patricia203 a întrebat:

am o intrebare urgent.
Am o chihuahua de 3 ani, si acum nu demult a inceput sa-i curga ociul, probabil a racit, dar cel mai interesant e ca ia aparut un strat deasupra ochiului in interior, si clipeste foarte des, are un ochi cetos. ce poate fi? sad sad sad pana ma duc la veterinar, va rog mult sa ma ajutati! sad sad;(

Răspuns Câştigător
| TokyoGirl a răspuns:

Are cataracta.Nu trebuie sa te alarmezi.Si catelusa mea are de la varsta de cam 8 ani, si uite acum are 11 si este bine mersi.Tot ce trebuie sa faci este sa te duci la veterinar iar el iti va gasi cel mai bun remediu pentru catelusul tau.

4 răspunsuri:
| Patry a răspuns:

Buna, patricia203!

Eu zic sa te duci urgent la veterinar. Spune-i doctoritei sa iti dea ceva picuri sa ii pui la ochi.
Chiar nu stiu ca sa zic. Dar daca e racit e posibil sa ii fie si asa ochiul sau daca i s-a pus ceva strat inseamna ca a plans.Mai bine du-te la veterinar. URGENT!

| mihnea77 a răspuns:

A facut cataracta catelu tau. daca o mai lasi mult in starea asta nu va mai vedea cu acel ochi URGENT LA VET! fugi fugi.

| patricia203 explică:

Va multumesc din suflet pentru sfaturi! Am fost la veterinar si a spus ca are o trauma, o infectie la ochisor. Ia prescris 2 feluri de picaturi si un gel. Va multumesc din suflet! Numai bine!

| alerockth a răspuns:

Du-te la veterinar pentru ca saracutul animal sigur are ceva grev la ochi am mai auzit de asa ceva du-te urgent sau risti ca animalutul tau sa nu mai vada cu acel ochi