| krisztinapisi a întrebat:

As vrea niste sfaturi. Locuiesc la apartament si am o pisica.Intr-o zi facut ......pe covorul intr-o camera.De atunci a mai facut de 3 ori.Ce sa fac sa-l opresc sa nu mai faca?

Răspuns Câştigător
| GoldVali a răspuns:

Invata-l care e locul lui ( in balcon sau in baie). da-i cu ziarul cand mai face si du-l apoi la locul lui sa invete, sa faca asocieri.

| krisztinapisi explică (pentru GoldVali):

Are in baie ladita cu pamant special pentru pisici.Si tot face pe covor.

| GoldVali a răspuns (pentru krisztinapisi):

Bate-l cu ziarul cand face acolo. Va sti ca e o pedeapsa si se va feri apoi. Nu te lasa, invata el o sa vezi.

| krisztinapisi explică (pentru GoldVali):

Multumesc.Sper ca va merge.

| GoldVali a răspuns (pentru krisztinapisi):

Cphappy merge sigur dar sa nu uiti sa-l pedepsesti pana a invatat lectia.

12 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Speli bine locul si dai apoi cu otet sau bicarbonat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ca si tine dar in scurt timp am rezolvat-o.
Daca i-ai pregatit un loc anume sa-si faca nevoile trebuie sa-l pui din 5 in 5 minute in acel loc pentru a se obisnui si daca a facut ce trebuie sa faca nu curata insistent zona pentru ca atunci cand o vei pune iar sa aiba teriroriul marcat.
Sper sa mearga cu pisica mea a dat roade.

| availablehandyman a răspuns:

Pune o tava ceva cu cenusa in baie s-au in camara undeva m-ai retras! o sa faca acolo

| Kosmin19 a răspuns (pentru availablehandyman):

Eu stiam cu nisip dar.laughing fiecare cu varianta lui. Parerea mea e ca. mai bine sa puna nisip

| paul55 a răspuns:

Buna, pai ca sa nu mai faca ai putea sa îi cumperi o ladita cu nisip pentru pisici si daca pisica este cuminte poti sa îi spui cand o mai vezi ca face pe covor sa îi zici sa foloseasca ladita iar daca nu gasesti i-a niste nisip si o cutie dar nu de plastic dar sa aiba o iestire

| ღKimKimmyღ a răspuns:

Pai curata covorul cu ceva ca sa nu mai miroasa si pune-i o ladita pana sa se mai usureze odata.winking