| LoveForYou000 a întrebat:

Buna!
Astazi mi-amluat si eu o nimfa din piata (de la pet shop).
Vanzatorul mi-a spus ca este mascul si ca are 3-4 luni.
Eu am cautat pe net si nu stiu sigur daca acesta a spus adevarul.
Obrajorii sunt mari, rotunzi si portocalii.Iar fata este este galbena cu cateva petee gri in jurul ochilor.
Piciorusele sunt roz iar gherutele albe-gri.
Pe spate este colorat cu gri alb galben si negru iat pe burtica mai are niste pete gri.

Nu stiu daca din aceasta descriere v-ati dat seama prea bine cum arata dar totusi imi puteti spunee credeti despre el?

Răspuns Câştigător
| Elenuca3567 a răspuns:

Inteleg ca nu stii daca e mascul sau femela?
Masculul este în mare parte gri iar capul este galben cu două cercuri roșii pe obraji, diferența față de femelă este că acest punct sau cerc roșiatic este mult mai intens la mascul Femela este în mare parte galbenă cu unele urme de gri. Cea mai bună metodă de a deosebi un mascul de femelă este coada; coada la femelă este mai colorată cu forme tărcate pe ea.

Cat despre varsta, banuiesc ca e cum a zis vanzatorul, daca e pui inseamna ca mai trebuie sa creasca si ca iti va fi mai usor sa-l dresezi. Bafta! happy

2 răspunsuri:
| s3my a răspuns:

Nu cred ca acest site a fost creat pentru astfel de intrebari. Felicitari totusi pentru achizitie si mult succes si distractie placuta cu cresterea lui.

Ca sa fiu pe subiect, desi n-o sa-ti raspund la intrebare in mod direct : nu conteaza ce ne imaginam noi, conteaza tu sa fii happy cu el si mai mult decat atat : sa tii cont ca nu doar aspectul sau conteaza ci intreaga aventura si toate lucrurile pe care le ai de invatat din cresterea lui.

| razvilol a răspuns:

Cred ca e pui nu cred ca cei de la petshop ar minti. si daca nu ai pus poze cu el nu pot sa iti spun daca e pui sau nu nu dupa culori te iei dupa marimea cozi crestei etc.

Si eu am 7 nimfe si 2 perusi din care 4 nimfe sunt pui au vreo 25 de zile.
bafta