Niciun animal nu are neaparat nevoie de pereche. Uite papagalul meu de exemplu de trei ani nu a avut pereche si este chiar foarte fericit singur. Nu stiu foarte multe despre hamsterul chinezesc, dar am destula experienta cat sa iti pot spune cu incredere ca daca are tot ceea ce-i trebuie incat sa nu se plictiseasca, va muri. Dar nu de singuratate, ci de batranete :)) Deci nu-ti face probleme, ca orice animal poate trai foarte bine si singur. Papagalul meu chiar nu suporta alti papagali, ii ciupeste foarte tare. Poti sa-ti distrezi animalul punandu-i muzica. Cele pe care le-am avut eu prefera Fall out boy, MCR, Evanescence, Green day, GNR, si o adora pe Natalia Oreiro. Gasesti multe informatii despre aceste animale si alte rozatoare la http://asociatiaitc.blogest.ro/ Am incercat pe acest blog sa scriu cat mai multe despre orice animale. Poti sa arunci o privire. Sper ca hamsterul tau sa aiba o viata lunga alaturi de tine.
Eu am o hamsteritza pitica si este foarte fricita singura:]. Nu are nici o problema. Ei se descurca bine si singuri, ba chiar poate se vor bate:]. Eu zic mai bine sa iei doar unul:]