| olimpic a întrebat:

Eu iubesc foarte mult animalele mai ales cateii si, ......vara trecuta mi-a murit un catel cum sa fac sa uit de el cu toata ca mi-am luat acum alt catel foarte frumos si o iubesc foarte mult dar totusi nu stiu cum sa uit de ceilalti! acesta care a murit acum a fost otravit si i-am facut tratament.M-am chinuit cu el vreo 5-6 zile si dupa a murit.si mai am o problema cum sa imi apar si acest actel pe care il am acum stiti? eu am niste vecinii care orice catel imi iau mil omoara sau mil otravesc si nu stiu cu sa mi-l apar si pe acesta
va rog ajutatoi-ma! Multumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a murit un catel mai demult. A fost foarte aiurea, dar o sa vezi ca dupa un timp o sa iti mai treaca supararea.
Daca ai vecini din astia idioti, tine-l in curte si ai grija sa nu iasa din curte. Daca stai la bloc si nu ai curte, nu il lasa sa manance de pe jos de prin fata blocului.
Oricum, in primul rand ar trebui sa ii rogi pe parintii tai sa vorbeasca cu vecinii, sa nu mai faca de astea.

| PiTbuLuL a răspuns:

Simplu ori mergi la politie ori iti iei un caine rau cum ar fi pitbull sau rotwailler eu ii am pe ambibig grin.Sa vezi atunci daca mai au curajhappy sa faca ceva nesimtiti aia de vecini.Ca sa treci peste este nevoie de timp acu ca ti-ai luat alt catel cu timpul vei uita de celalat numa tinel in casa sa nu mai vina corciturile alea de vecini.

| Miire a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la catelusul mort facand jocuri cu prietenii tai.In legatura cu apararea catelului iti sugerez sa il tii mai multi in casa si chiar daca parintii tai sunt prieteni cu acei vecini poti sa le explici sa nu ii mai primeasca in casa deoarece orice se poate intampla. Daca stai la casa iti sugerez sa te uiti foarte des la el/ea, iar noaptea sa il tii in holul casei.
Sper ca te-am ajutat.