|

Buna! Pisica mea a început să devina apatică și să nu mai prezinte interes pentru mâncare de aprox.o săptămână.Am fost cu ea la veterinar și diagnosticul a fost stomatita, au urmat 4 zile in care i-au făcut injecții cu antibiotic, vitamina b, c și d+ inca 3 pastile de synulox pentru zilele următoare însă ea e tot apatică, mănâncă chiar mai puțin decât înainte și doarme tot timpul. A slăbit foarte mult.Au mai spus că e posibil sa aibă depresie datorita faptului că a murit un pisic din vecini cu care ea se juca în fiecare zi. Daca de la depresie e așa, cum sa o ajut? Daca nu, sa caut alt veterinar? Funda!❣️

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu unul nu stiam ca si pisicile fac depresie dar uite ca aflu noutati.
Daca e asa, e nevoie sa o duci la un psiholog happy
Sau cel putin sa cauti un veterinar destul de nebunatic incat sa ii prescrie o pastila sau sa-i faca o injectie ceva care creste serotonina, pentru ca aceasta este substanta produsa de creier care s-a demonstrat la depresivi ca daca este scazuta da depresie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Parerea mea este sa cauti alt veterinar. Stomatita, in general nu se tratează cu antibiotic. Uită-te in gura ei, la stomatita apar niște pete albe. Poate nu i-a trecut și de aceea nu vrea sa mănânce.
Pisicile nu sunt animale atât de afective, încât să cadă în depresie.
Cauta un alt veterinar, este cea mai bună soluție!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează