| SaBriinaa a întrebat:

Buna TPU...am doua mari probleme! Eu am doi catei, dar amandoi sunt balnavisadPrimului ii tot curge nasul, nu mananca, e slabit si respira cam ciudat, pe gura(o data i se umfla botul iar o data se dezumfla si tot asa...). Este posibil sa fie rinita? Si la al doilea caine in jurul ochilor are niste,, grauncioare" pe care le scarpina mereu si ii curge sange.Veterinarul a spus ca este conjunctivita dar nu i-a dat nimic:O! Ce pot face? Va rog ajutor.Sunt foarte speriata.Si cred ca sunt raciti.

Răspuns Câştigător
| FallingRain a răspuns:

1. Cainele da semne ca ar avea o boala destul de intalnita la caini, se numeste javra. Trebuie sa-l arzi pe bot cu o lingura incinsa sau asa ceva. Crede-ma, este singura solutie si functioneaza, nu este doar un leac babesc. Ar fi mai sigur sa-l pui pe veterinar sa faca asta, ca sa nu il doara si sa fie sigur ca se vindeca.
2. Trebuie ca in fiecare zi sa-l stergi la ochi cu o crema speciala si cu dischete demachiante si sigur o sa-i treaca, ca problema nu pare chiar asa de grava si este destul de intalnita la caini.

3 răspunsuri:
| SaBriinaa explică:

Nu,cainii nu au asa ceva, iti spun eu

| JsTX000 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu un veterinar mai competent, despre acele "grauncioare" ia in fiecare dimineata ia un servetel si incearca sa i le stergi (toti cainii au asa ceva)

| Andrada105 a răspuns:

Pai dui la veterinar Si el stie sigur! nu mai sta Ca cine stie ce o sa se poata intampla!