| Rainbowx3 a întrebat:

Buna TPU :*! Am si eu un iepuras de vreo 4 luni....Mereu face pipi in cusca lui,si se murdareste... Dupa ce ii fac curat acolo,el e murdar si trebuie sa il spal pe picioare si pe labutele din fatahappy Dar la unul dintre picoare nu mai are par (in interiorul piciorului). Va rog,nu stiu ce sa fac, adica mi-e tare frica, poate are vreo boala sau ceva :-ss! Dau funda! Scuze categoria! big grin

Răspuns Câştigător
| Naty0301 a răspuns:

Eu am un porcusor de Guineea.
Porcusorii si iepurasii sunt "veri".
Al meu avea aceeasi problema.
I-am cumparat pampers pentru porcusori si nu se mai murdareste dar inca ii cade parul.
E normal pentru ca isi schimba blana.
Iepurii naparlesc complet o data sau de doua ori pe an, in conditii normale. Puii de iepure naparlesc atunci cand isi schimba blanita de pui si capata in schimb blana iepurelui adult, lucru care se intampla atunci cand iepurasul ajunge la o varsta intre 3 si 12 luni.

8 răspunsuri:
| maria89nic a răspuns:

Ok, nu are par. Pielea cum arata?

@Sephire; eu zic sa nu iti dai cu parerea; doar daca a cazut parul nu inseamna ca s-a infectat. Si in plus, infectia se produce atunci cand exista o rana. Nu s-a specificat ceva de genul

| Rainbowx3 explică (pentru maria89nic):

E roze...

| maria89nic a răspuns (pentru Rainbowx3):

Daca pielea e roz, dreapta, fara pete rosii sau alte chestii inseamna ca i-a cazut blanita cand l-ai spalat sau s-o fi frecat de ceva. happy Nu e nimic grav

| NuMaContrazice a răspuns:

Arata asa?
http://ionutk.sunphoto.ro/Pododermatita_sau_bataturile/82727664
Da-mi mai multe detalii, ce rasa e, ce greutate, pe ce il ti (asternut)?

| Rainbowx3 explică (pentru NuMaContrazice):

Nu arata asa, rase e de angora si il pun pe rumegos.Nu stiu ce greutate are!

| NuMaContrazice a răspuns (pentru Rainbowx3):

Aha, nu cresc angora asa ca nu ma pronunt.Eu am Urias German si daca fac bataturi folosesc dermoguard.Sa pune in talpa contra infectiilor.

| Lucky8 a răspuns:

Nu am mai avut iepuri, dar stiu pe mai multi care au si vad ca il ai de putin timp, ar trebui sa-i faci un control si sa il vaccinezi daca nu ai facut-o mai ales daca sta cu tine in casa. Bafta!

| Sephire a răspuns:

S-a infectat la picior cu microbii din urina de aia ii cade parul. Eu zic sa ii cumperi pampers de animale big grin