| Simiina8 a întrebat:

ce mai faceti? Am un porcusor de Guineea si il tin intr-un acvariu mare are ceva? dau funda si vot pup:X

Răspuns Câştigător
| my323 a răspuns:

1. Daca mai traieste, te-as sfatui sa scoti apa din acvariuhee hee. 2. Cumparai o rotita pe care sa alerge si o mingiuta in care va putea intra... 3. Plimbal pe afara cu lesa
Funda?

| Cherilyn a răspuns (pentru my323):

Fara suparare, dar tu nu stii nimic despre porcusorii de guineea.
In primul rand, nu e indicat sa ii ti in acvariu. Ei nu alearga in rotite, pentru ca nu sunt hamsteri.
Si nici pe afara nu e indicat sa-i tii, pentru ca se pot imbolnavi, chiar pot muri daca stau mult in soare.

| my323 a răspuns (pentru Cherilyn):

Da, serios eu am 3 porcusori de Guineea si sunt sanatosi
ii am din 2008

Si eu am porcusori de Guineea, doar ca stiu mai multe despre ei.
Daca ai asa multi porcusori, ar fi trebuit sa stii ca ei nu au voie sa stea pe afara prea mult, mai ales in soare si ca nu au cum sa alerge pe rotita de hamsteri.batting eyelashes

Nu rotita de hamsteri ci rotita speciala pentru porcusori de Guineea
si ii tin pe afara max 5 min pentru aer curat

Ok, am inteles.batting eyelashes hmm, nu am auzit de rotita speciala pentru ei...

Eu am auzit si bine ca ai inteles

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Cherilyn):

Raspunsul tau e corect, se pare ca doar a vrut sa se bage in seama..Mai are si tupeu sa ceara funda. happy

| Cherilyn a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Eh... nici nu mai conteaza, mersi oricum:*. Sper doar ca porcusorul sa nu sufere in urma raspunsului dat de ea.
happy

Daca e desteapta se va lua dupa sfaturile tale, si ce raspuns: 3. Plimbal pe afara (nu cu lesa) adica cand mergi peafara i-al in brate cu tine
Un porcusor de guineea se plimba pe afara cu lesa, in mod normal as fi raspuns si eu la intrebare. Dar nu cred ca va avea vreun rost laughing

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru my323):

Am sa te rog sa numai raspunzi in veci la intrebari despre animale.
1) Nu a bagat porcusorul de guineea in acvariu in timp ce era apa acolo.
2) Porcusorul de guineea nu are nevoie de rotita
3) Se plimba pe afara CU LESA. Nu vad rostul pentru care l-ar plimba tinandul in brate.

straight faceScuze ca te contrazic.
Sa stii ca e inuman sa chinui un piticot de 20-25 cm intr-o lesa...
E mai bine sa-l ia in brate, dar nici nu se scoate pe afara, decat in iarba cand e caldut afara.

Ba da se poate scoate la o mica plimare cu lesa daca stai la bloc si nu esti sigura daca va fugi sau va sta happy

| my323 a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Si tu te-ai bagat in seama!

Pff...sincer eu nu cred ca ghemotoacele alea sunt in stare sa fuga la cat de speriate ar fi, dar, na, depinde de porcusor...batting eyelashes

M-am bagat deoare ce raspunsul tau e jalnic!

Ti-as spune niste cuvinte dar imi suspenda contul

happy, chiar daca persoana respectiva sta la bloc, poate cumpara un ham cu lesa si sa il scoata 5-10 minute pe afara. E chiar okay, atat timp cat nu trage porcusorul sa vina dupa ea, ci ea sa mearga dupa el! Si sa il duca intr-un loc linistit, departe de masini, oameni si in special caini si pisici.

Zic sa incetam cearta asta

Bine, dar documenteaza-te inainte! kiss

angry

X-(

Nu trebuie sa te agiti, ia-l ca pe un sfat prietenesc.

| MonyMoney90 a răspuns (pentru my323):

Dar unde se gaseste rotita asta speciala pentru porcusori de guinea, de unde o pot cumpara si la ce pret?

28 răspunsuri:
| Raraa a răspuns:

Nu nu are nimic, dar sa ii pui rumegusul si toate cele in acvariu(Castronel de mancare, picurator de apa, batoane, roata, etc.).

| Hikari a răspuns:

Buna.
Nu are nimic numai ca ai grija ca sa nu poata iesi. O prietena de-a mea a patit sa ii iasa noaptea din acvariu. Cum? S-a urcat pe rotita aia care se joaca el.
Numai bine!

| titisan70 a răspuns:

Daca mai traieste, scoate apa din acvariu.

| nykolasoneboys a răspuns:

Nu, nu are nimic dar te sfatuiesc sa ii cumperi un fel de minge de plastic mare in care poate sa intre si dul pe afara.

| Simiina8 explică (pentru nykolasoneboys):

Pe afara prin casa? sau afara afara scuze