1. Daca mai traieste, te-as sfatui sa scoti apa din acvariu. 2. Cumparai o rotita pe care sa alerge si o mingiuta in care va putea intra... 3. Plimbal pe afara cu lesa
Funda?
Fara suparare, dar tu nu stii nimic despre porcusorii de guineea.
In primul rand, nu e indicat sa ii ti in acvariu. Ei nu alearga in rotite, pentru ca nu sunt hamsteri.
Si nici pe afara nu e indicat sa-i tii, pentru ca se pot imbolnavi, chiar pot muri daca stau mult in soare.
Raspunsul tau e corect, se pare ca doar a vrut sa se bage in seama..Mai are si tupeu sa ceara funda.
Eh... nici nu mai conteaza, mersi oricum:*. Sper doar ca porcusorul sa nu sufere in urma raspunsului dat de ea.
Daca e desteapta se va lua dupa sfaturile tale, si ce raspuns: 3. Plimbal pe afara (nu cu lesa) adica cand mergi peafara i-al in brate cu tine
Un porcusor de guineea se plimba pe afara cu lesa, in mod normal as fi raspuns si eu la intrebare. Dar nu cred ca va avea vreun rost
Am sa te rog sa numai raspunzi in veci la intrebari despre animale.
1) Nu a bagat porcusorul de guineea in acvariu in timp ce era apa acolo.
2) Porcusorul de guineea nu are nevoie de rotita
3) Se plimba pe afara CU LESA. Nu vad rostul pentru care l-ar plimba tinandul in brate.
Scuze ca te contrazic.
Sa stii ca e inuman sa chinui un piticot de 20-25 cm intr-o lesa...
E mai bine sa-l ia in brate, dar nici nu se scoate pe afara, decat in iarba cand e caldut afara.
Ba da se poate scoate la o mica plimare cu lesa daca stai la bloc si nu esti sigura daca va fugi sau va sta
Si tu te-ai bagat in seama!
Pff...sincer eu nu cred ca ghemotoacele alea sunt in stare sa fuga la cat de speriate ar fi, dar, na, depinde de porcusor...
M-am bagat deoare ce raspunsul tau e jalnic!
Ti-as spune niste cuvinte dar imi suspenda contul
, chiar daca persoana respectiva sta la bloc, poate cumpara un ham cu lesa si sa il scoata 5-10 minute pe afara. E chiar okay, atat timp cat nu trage porcusorul sa vina dupa ea, ci ea sa mearga dupa el! Si sa il duca intr-un loc linistit, departe de masini, oameni si in special caini si pisici.
Zic sa incetam cearta asta
Bine, dar documenteaza-te inainte!
X-(
Nu trebuie sa te agiti, ia-l ca pe un sfat prietenesc.
Dar unde se gaseste rotita asta speciala pentru porcusori de guinea, de unde o pot cumpara si la ce pret?
Nu nu are nimic, dar sa ii pui rumegusul si toate cele in acvariu(Castronel de mancare, picurator de apa, batoane, roata, etc.).
Buna.
Nu are nimic numai ca ai grija ca sa nu poata iesi. O prietena de-a mea a patit sa ii iasa noaptea din acvariu. Cum? S-a urcat pe rotita aia care se joaca el.
Numai bine!
Nu, nu are nimic dar te sfatuiesc sa ii cumperi un fel de minge de plastic mare in care poate sa intre si dul pe afara.
Pe afara prin casa? sau afara afara scuze