| BeautyMistyc2000 a întrebat:

Tocmai mi-am luat un pui de Angora Turceasca(acum 2 zile) si am observat ca atunci cand adoarme (foarte des pe parcursul zilei caci are doar o luna si jumatate), are cateva spasme, in sensul ca ii tresara din senin o labuta, o urechiusa, cateodata chiar tot corpul. Ar fi motive de ingrijorare? Ar trebui sa ii fac un consult? Multumesc anticipat! Dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| ligiligi a răspuns:

Si pisicuta mea face asa uneori.Mai multe pisici fac asa mai ales cand sunt micuti.Probabil viseaza ceva si el sau aude un sunet mai puternic si tresare dintr-o data.Sau cand il atingi usor pe urechiusa ciuleste din ea.Eu zic ca nu e nici o problema, e normal si tu faci asa uneori, nu trebuie sa te ingrijorezi si vei vedea cand va creste mai mare nu va mai face asawinking.

4 răspunsuri:
| davidpopescu123 a răspuns:

Eu consider ca totusi ar trebui sa te duci la un control cu el ca sa vezi eu nu cred ca e normal sa tresara din senin!:* fundA? :*

| raluu12 a răspuns:

Nu cred.viseaza urat sunt sigura.ai putea sa il managai la urechi si pe burtica asta iti recomand.♀☺☻♥♥♥

| IamNatalia a răspuns:

La fel ca si cateii si pisicile viseaza. Am un catel care si latra in somn. Depinde in ce stare de spirit este si cu cine se lupta in somn. laughing

| Evelin333 a răspuns:

Cainele meu face mereu asa. Viseaza. Uneori incepe sa mestece in somn ( probabil viseaza ca mananca ceva) sau chiar incepe sa alerge. Fii atent daca are acele "spasme" si cand e treaz. Daca nu, doar viseaza. Si noi oamenii tresarim in somn happy