| CCristina95 a întrebat:

Buna tuturor! Exista cineva pasionat/a de fotografie care ar putea sa ma ajute cu niste sfaturi? Sunt incepatoare si-mi doresc sa invat dar nu stiu daca e bine ce fac sau nu si am nevoie de putin ajutor ca sa pot evolua. As vrea sa-mi arat "creatiile" printr-un video call si sa comentam pozele. Daca exista cineva care-si poate rupe din timp as fi recunoscatoare. Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| batranulintelept77 a răspuns:

Într-un loc mediocru și o lumină mediocră nu vei face niciodată o poză genială. Începe să faci poze la răsărit, apus, la lumina lunii pline, la miezul zile când lumina soarelui e perpendicular, la "golden hour". Caută unghiuri în când umbrele să fie acolo unde vrei tu să fie. Caută locuri frumoase, nu face poze de pe strada ta sau din același parc. Pentru poze bune cam trebuie să dai din picioare. Aici eu enumăr greșeli pe care le tot fac și eu. Niciodată nu devii perfect la ceva. Sunt amator. Dacă te interesează, lasă-mi un mesaj în privat și o să îți dau o pagină unde sunt pozele mele, iar în baza lor poți decide dacă ai ceva de învățat de la mine sau nu. Cât despre video-call, tot în privat. Dar din nou, vezi dacă pozele mele sunt ce cauți, poate nivelul tău de începătoare este mult peste al meu.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Editarea e totul in fotografie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna!
Daca vrei, poti gasi pasionati in fotografie, ca si tine.

| Zuzu1991 a răspuns:

Https://www.google.com/search?q=photography+for+dummies
e o arta, ca oricare arta, trebuie sa ai talent... succes

| badpanda a răspuns:

Regula este ca nu exista reguli.
Am vazut 4 fotografii facute de o verisoara de 12 ani cu un telefon de 500 de lei cu care a castigat un premiu de 1500Euro la Cewe Photo Award. Poze facute in camera ei.
Talentul este totul, nu editarea sau aparatura cum abereaza unii si altii.