| EvaTramell a întrebat:

Vă plac pisicile love struck? Mie da love struck. Am acasă o pisică neagră cu alb pe la labute este foarte frumoasalove struck. O cheamă Negruţalove struck. Voi ce a-ţi face dacă ar păţi ceva sad:*. Aştept răspunsuri frumoase şi dau fundiţă pentru cel mai frumos răspuns şi iubitor de pisici love strucklove struck

Răspuns Câştigător
| dArKcHiLd1 a răspuns:

Dacă îmi plac pisicile? Îmi plac enorm de mult love struck love struck love struck Eu am acasă o pisică cu alb, nergu şi un fel de maro thinking pe toată blana love struck love struck love struck Este foarte frumoasă şi o cheamă Puffy love struck love struck love struck Ce aş face dacă i s-ar întâmpla ceva? Păi...cum să-ţi spun? Aş sări în sus de 2 metri! N-aş permite în primul rând să i se întâmple ceva! Pentru că eu o iubesc foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte mult! love struck love struck love struck love struck Apropo, tu ce-ai face dacă ar păţi ceva?

PS: Fundiţă?

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt un mare iubitor de animalute, am un catel pichinez si un motan care isi au culcusul in interiorul casei unde locim, se joaca impreuna, fac nebunii si sunt foarte dragalasi, se inteleg foarte bine, pentru ca au crescut de mici impreuna. Nici nu vreau sa ma gandesc daca...ar pati ceva! Acum sunt sanatosi le-am facut toate vaccinurile si nu imi fac nici o problema.

| EvaTramell explică:

Eu cred ca as muri. de exemplu aseara Negruta a mai avut o sora love struck o chema Tigruta. Stiu sunt nume naspa dar mie imi placlove struck. Sa revenim la raspuns. Era foarte jucausa si foarte frumoasa love struck, si din greseala sora mea a calcat-o ca nu a vazut si a murit sad si sa iti spun ce am facut kiss. Am plans crying cred ca ai face si uh la fel. Lasa-mi scris love struck :* Frumusika10:*

| EvaTramell explică:

Cu placere Frumusika10
Scuze te intreb cati ani ai?:-d

| EvaTramell explică:

Multi ani inainte happy

| dArKcHiLd1 a răspuns:

Îmi pare foarte, foarte rău pentru Tigruţa sad Şi da, şi eu aş face la fel dacă pisicuţa mea ar muri! crying Apropo, numele pe care le dai la pisici sunt foarte frumoase! Nu sunt deloc naşpa! Te pup din adâncul inimii!

PS: Mersi pentru fundiţă, eşti o scumpă!

| dArKcHiLd1 a răspuns:

Am 10 ani.

| dArKcHiLd1 a răspuns:

Mulţumesc!