anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna ziua! As dori sa imi cumpar un caine, mai exact labrador ( negru de preferabil ). Problema este ca nu prea am de unde. M-am uitat pe diferite site-uri, dar acolo nimic nu este sigur. Stiu multe agentii care se ocupa cu caini de rasa, aceste le cumpara din diferite tari mai ieftini si ii vand pe aceste site-uri mult mai scump. Problema nu ar fi ca este scump, problema este urmatoarea atunci cand este pui seamana leit cu un labrador, dar cand creste se dovedeste a fii doar o corcitura. Intrebarea este urmatoarea:
STITI DE UNDE AS PUTEA CUMAPA UN LABRADOR RASA PURA, O AGENTIE SAU PUR SI SIMPU OAMENI DE INCREDERE CARE SE OCUPA SERIOS DE CRESTEREA LABRADORILOR?
IMI DORESC DE MULT UN LABRADOR, DAR MEREU CAND GASEAM SE DOVEDEA CA ESTE DOAR O CORCITURA.

2 răspunsuri:
| Moonfl0wer a răspuns:

Pe OLX am văzut multi labradori negri, și eu eram interesant de unul, iar ca sa te convingi că este original te poți duce cu el la un veterinar împreună cu stăpânul daca este de acord. happy

| Denisa_Tomitoiu_1979 a răspuns (pentru Moonfl0wer):

Crede-ma am umblat tot OLX-ul in cautarea unui labrador. La cate lucruri am citit si m-am documentat despre ei stiu deja care sunt cei originali si cei care sunt maidanezi.
Majoritatea vanzatorilor de labradori stau prin diferite orase ca de exemplu Sibiu, iar eu nu prea am timp sa merg pana la Sibiu. De aceea am considerat sa pun o intrebare, poate cunoaste cineva mai de incredere. Nu cred ca am sanse sa gasesc unul in anul acesta. Mai caut si poate gasesc ceva pana in 2020.