| HeLLoKiittyGirl a întrebat:

Bunăă TPU.
Vreau să îmi cumpăr un câine, dar nu știu de care. Ce îmi sugerați? Nu contează prețul. Neapărat să fie pui și pufos. big grin

Răspuns Câştigător
| GiiaaBăă a răspuns:

Eu am Bichon, și după mine, este cel mai adorabil cățel. Este așa scumpic... puppy dog eyes. E alb, foarte foarte pufos, i-am cumpărat jucării, funda... de toate big grin.
Te sfătuiesc sa-ți iei. De unde... nu știu. Eu l-am primit de ziua mea de la mătușa mea.

8 răspunsuri:
| MadalinaElena5 a răspuns:

Pai eu vreau sa imi cumpar yorkshire terrier sau bichon. El e mic si asa ramane tot timpul si e si pufos! dar daca vrei un caine care vrei sa devina poti sa iti cumperi un pui de san bernand pentru ca ei chiar daca sunt mari sunt cumintibig grinsper ca te-am ajutathappy

| zahre a răspuns:

Bichon(frise, bolognese, maltez, havana ), pudel( inalt, pitic, de jucarie), yorkshire terrier, beagle, westie, cavilier king charles spaniol si canis.

| Partek a răspuns:

Bichon, beagle, pichinet si multe altele
primesc fundita?

| lulugabi a răspuns:

Bichon-e o dulceata de catel:X:X:X

| HeLLoKiittyGirl explică (pentru Partek):

I-am dat deja funditză lui GiiaaBuăă de azi dimineață. A răspuns prima tongue

| RaluuxD a răspuns:

Da, si eu am un Bichon havanese e pufos, de obicei alb pe corp si capul la al meu e maro cu negru.Va trebui sa il perii cam des pentru ca lasa par mult. Dar e dragut focpuppy dog eyes

| KeshaTikTok a răspuns:

Eu as zice Chow Chow. E pufos.
Il iei pui, dar creste.
Are o blana pufoasa, rau de tot.
Trebuie ingrijit, spalat, pieptanat.
E super frumos.
Daca iei Chow Chiw, sa nu il lasi sa faca capuse sau purici, e de rasa, frumos, si e tare pacat daca face d-astea...
Sa il duci la veterinar. kiss