7 e cel mai bun! dar depinde si de calculatorul tau cit este de puternic! personal singur imi pun windosul nu e greu! sunt si lectii pe youtube!
Pai sa iti explic. Windows 7 iti merge foarte greu am 4 gb in pc si imi merge foarte greu (ddr2) jocurile iti mananca mult pe windows 7. Uita-te la cerinte unui joc si vezi acolo ce scrie pentru windows 7 cere aproape dublu fata de xp. Windows Xp merge bine cere putin si merge foarte bine asa ca Ramai Pe XP!
W7 ii cel mai bun dar cel mai folosit e XP!
|
De ce? V
Pentru ati merge W7 iti trebuie minim 2 GB ram.
La XP iti trebuie minim 64 MB ram.
LA W7 ai nevoie de 16 GB spatiu in C
La XP doar 1 GB
Mai sunt multe chestii de spus.nu le mai insir.
Nu te compica cu 7, daca nu ai cerintele de sistem bune pentru el, lasa-ti W XP, ii foarte bun!
Windows 7 este cel mai bun dar windows XP este foarte bine pus la punct. XP este mai usor de instalat dar pe windows 7 incap mai multe chestii interesante si iti merg mult mai multe.
Buna! Eu prefer XP, deoarece cu windows 7 am avut probleme si nu mi-au functionar programele cum trebuiau, dar e alegerea ta ce vei instala. Cum sa o convingi pe maica ta, simplu:spune-i ca e mai bun Windows 7 si va merge mai bine calculatorul. (dar dupa parerea mea nu e asa). Oricum, cum vrei.
Pai windows-ul xp este windows-ul de care ma folosesc eu desi cred ca windows 7 este mai bun pentru ca are viteza la instalarea programelor si a jocurilor mai mare, are un aspect frumos, are driverele preinstalate dar din pacate cere prea multe resurse la jocuri. Daca iti place sa te joci pe pc mai bine alege XP-ul iar daca vrei mai mult sa gestionezi pe internet alege Windows 7
Pai eu am avut windows xp si era foarte naspa.pana acum mi-am schimbat wiondowsul de 6 ori! si tot xp am si este foarte naspa! Eu ti-asi sugera sa-ti iei wiondows 7.
Pai eu am avut windows xp(am si acum)si e foarte naspa! Mi-am schimbat windowsul pana acum de 6 ORI! si tot xp am! eu ti-asi recomanda sa-ti iei windows 7.
Depine, daca iti folosesti calculatorul mai mult pentru jocuri, ia-ti xp, ca sa nu stau sa povestesc uite aici:
Windowns XP - cel mai bun pentru jocuri.
Windows vista- doar pentru afaceri, nici de cum pentru jocuri.
Windows 7 - jumatate pentru jocuri, jumatate pentru afaceri.
Eu unul as recomanda xp, pentru jocu mai mult, nu cred ca-ti trebuiesc afaceri. Daca ti-ai lua windows 7, jumatatea pentru afaceri nu ai folosi, daca ti-ai lua xp, jocurile ar merge foarte bine ( chiar daca ai un calculator mai slabutz, jocurile merg putin mai bine, am incercat toate trei windowsurile si acum folosesc xp pe calculator si 7 pe laptop), sper ca am fost de folos
7 si zii ca ti so stricat si tb sa iti cumpere altul sau sa-ti dea bani de windows
Ambele sunt extrem de bune dar Windows 7 merge mai bine la laptop-uri iar Windows XP merge mai bine la PC...De convinsul mamei tale nu te pot ajuta; P