| Gabrielle_3626 a întrebat:

Ce accesorii aveti pentru cateii vostri?(haine, lesa, etc)big grin

Răspuns Câştigător
| DoarOana a răspuns:

Buna Gabrielle,
Daca vrei sa ii cumperi accesori cainelui ar fi bine sa ii cumperi doar niste hainute pentru anotimpul rece. Asa cum a zis si teodoraa20, acei papucei pentru catei chiar daca tin caldura piciorului pe ei ii deranjeaza foarte tare si nu vor fi foarte deranjabte pentru catelul tau. Cat despre alte accesori le poti folosi atat timp cat vrei sa il faci sa arate mai special prin punerea unei sepci pe cap dar nu o recomand nici pe asta pentru ca ei nu sunt pomuleti de craciun. O bluzita mai groasa pentru anotimpul rece e mai mult decat suficient.
Daca ai nevoie de ceva hainute pentru o ocazie speciala poti sa te uiti la imaginea asta http://helloyorkies.ro/shopping1/images/gala.jpg dar sa stii ca nu sunt foarte comfortabile pentru ei daca nu sunt un pic mai largi. Oricum, arata bine.
Pa, pa

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Al meu are doar blana de pe el, si 2 boluri! 1 cu mancare 1 cu apa!

| Teodora20 a răspuns:

Pai depinde. Iarna ca sa ii scot afara le.am luat hainute speciale si niste sosete de fas. Dar m-am chinuit sa ii fac sa stea. La un momeent dat din cauza lor nu mai puneau piciorul in pamant. NU prea recomand papuceii acestia de caini.