Daca vrei caine iti recomand o rasa mare/mijlocie ca Husky,chow-chow, beagle, caniche, eventual si un bichon. Daca vrei un papagal iti recomand speciile mari ca Jako sau Cacadu, dar daca vrei ceva mai mic ia un Marele/Micul Alexander sau o nimfa. Daca iti iei nimfa iti sugerez un mascul mai tanar(ei, cei energici xD)
Mult Succes
Caine-Husky
Chow Chow
Papagal
erus
Ara
Nimfa
Sau iti poti lua un iepure, ori un hamster.
Toate sunt animale foarte simpatice.♥
Uite aici niste rase de caini cu care n-ai cum te plicti
Pitbull
Husky
Labrador
Rottweiler
Beagle
si cam atat si papagali:Nimfa sau Perus.Eu am 2 pitbuli si un rottweiler crede-ma atata ma distrez cu ei ziua fugim prin zapada sar peste mine fug de ei sar peste ei atunci ei pe mine si imi dau limbi peste bot
. Vara mergem la un loc al nostru fug de ei iar ei vin dupa mine se joaca non-stop cand nu-i nimeni mergem la scaldat ii iubesc atata ma rad de ei cand mai cad
. Crede-ma nai sa te urasti cu rasele astea pe care ti le-am zis.
Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Buna. eu iti recomand acest catelus e foarte simpatic, am si eu unul nici noaptea nu ma lasa sa dorm, e micut si mereu are chef de joaca :d asa ca succes :)
Ai putea alege un caine din rasa pomeranian, pentru ca sunt foarte energici si nu sunt greu de dresat.
Ai putea alege si o plisica pentru ca ele vor mereu atentie si sunt foarte jucause.
Papagalii sunt cam zgomotosi deci nu te-as sfatui sa iti iei unul.
Dar daca alegi un animal cum ar fi cainii sau pisicile trebuie sa fii responsabil.
anonim_4396 întreabă:
razvanrazor întreabă:
simplaexistenta întreabă: