| odudăcoaptă a întrebat:

Ce hobby-uri aveti?(mie imi place sa cant, sa stau pe calc, sa merg pe role si cu biclabig grin)

11 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Imi place sa stau pe mess, sa ma joc pe PC, sa ies afara, sa joc fotbal, sa merg pe bicicleta, sa joc tenis.

| Landied a răspuns:

Imi place sa cant rap si asta fac in timpul liber plus ca is la liceul de arta la design, designul fiind inca un hobby de al meu si cel mai mult Masinile happyhappybig grinbig grin le adorbig grin

| GossipGirl_2226 a răspuns:

Statul la calculator nu e neaparat un hobby.big grin
Si mie imi place sa merg cu rolele, si imi place si sa ascult muzica. Dar in special imi place sa inot; mi se pare foarte relaxant.pe langa asta e si sanatos.:X

| DdDiX a răspuns:

Mie imi place foarte mult sa cant, sa stau la pc, sa dansez si sa desen :*

| odudăcoaptă explică:

Aa si am uitat sa va spun imi place sa fac trolling si graffiti(asta e viata mea)

| Arculet a răspuns:

Imi place sa ma plimb prin orice fel de vreme, daca se poate sa ploua numai bine...

| cagulatu a răspuns:

Cant la chitara big grin

| Akira a răspuns:

Desenez, cant la fluier[recorder] si pian, stau la pc, ma uit la seriale sau anime, cant sau ascult muzica etc

| Anddrea a răspuns:

Dansul :X, sa ies prin oras, sa stau in fata blocului sa mananc seminte laughing

| JustMe_8048 a răspuns:

Mie imi place fotbalul sa stau la PC sa fac exercitii fizice si cat atat

| theLOVEsc a răspuns:

Sa stau afara cu prieteni sa mergem la ''distractii'' big grin si sa te batem joc de oamenii prosti laughing