In primul rand sunt caini, deci cei mai fideli companioni.
eu nu cred in eticheta pusa de ceilalti ca ar fi agresiv. stapanul e cel care influnteaza caracterul cainelui.
daca le ai oferit o educatie corecta atunci vei avea cel mai bun caine din lume. si din cate am vazut pitbulii sunt foarte afectuosi si si iubesc stapanul mai presus de orice.
Eu am un pitbull de 7 ani si 2 nepoate si nu am avut probleme cu el...una din fete il loveste si nu sa repezit la ea
am lasat copilul dormind cu el in camera ()in pat)si nu s-a intamplat nimic:X acum depinde si cum a fost crescut
Iar trebuie sa repet ca nu am afirmat nicaieri ca daca ai un catel, trebuie sa te muste? Sincer, m-am cam plictisit sa spun acelasi lucru de 10.000 de ori. Deci sa va traiasca pitbullii si voi pe langa ei!
Eu nu stiu la ce creeati astfel de topicuri cu 'ce parere aveti despre X'. Statisticile arata ca pitbulli sunt pe locul 2 in topul celor mai afectuosi caini fata de stapan si de copiii,pe primul fiind golden retriever. Un caine 'pitbull' n-o sa muste niciodata un copil care face parte din familie, indiferent de ce ghidusii face pentru ca ei suport durerea pana la maxim. Inainte de a arunca cu o parere gen: 'pitbulli sunt rai, trebuie impuscati etc
va spun ca voi sunteti cei care trebuie impuscati si 'cretinii' care'si cumpara aceasta rasa pentru bataie sau alte porcarii. Pitbulli sunt cei mai nobili caini dupa parerea mea si trebuie tratati cu un oarecare respect, pentru ca isi dau viata pentru stapan, daca au ocazia. BAFTA!
Intr'adevar,sunt niste caini MINUNATI.
Dar, nu trebuie sa uitam ca au fost crescuti pentru a fi luptatori feroce..asa ca,stapanii de Pitbull,si, in general, de rase "cu potential agresiv", ar trebui sa isi dreseze cainii, sa lucreze cu ei..astfel,s'ar evita o gramada de probleme, si nu s'ar mai informa lumea gresit.
Problema la noi este mentalitatea..de exemplu, eu am Amstaff...si tanti Puhiojumpertacjeck, care are o varsta mai inaintata decat mine, are bichon..in ochii ei, eu trebuie sa'mi tin cainele langa mine, in lesa, cu 2 botnite si e zgarzi de forta, in timp ce al ei e liber...NU! TOTI CAINII trebuie plimbati in lesa..in fine, am deviat
Ceea ce trebuie schimbat la oameni este mentalitatea. orice Pitbull, crescut bine, dresat si antrenat, va fi un caine minunat..cu toate ca si asa, mai exista posibilitatea sa existe "scapari", fata de CAINI..asta e adevarul...pentru asta au fost creati, repet.
E o greseala sa spunem ca pitbulli sunt ingeri. exact cum e o greseala sa spunem ca sunt demoni..totul depinde de stapan, si de ce vrea acesta de la caine
Pittbulli sunt adorabili. Adica au asa un instinct protector fata de stapani...
Spunele ca o sa te ocupi de el cu dresajul si o sa il faci mai bland
DeMentaa întreabă:
ObiectivulAnonim66 întreabă: