| manuelaaa a întrebat:

Cel mai frumos nume pentru o catelusa? nu vreau liste interminabile de pe net,alea le pot gasi singura.opinia voastrabig grin.Funda!

26 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Gucci,Becky,Becca,Abby,Amy,Aki,Ali, Sofia, Crystal.
O zi placuta! happy

| Vulvatron a răspuns:

Maya... cel putin cel mai frumos mentionat pana acum (parerea mea happy )

| Alinna20 a răspuns:

Eu spun : Sara,Bibi,Micuta, Flora, Ghimbira sau Piticot (daca e pitica)

| Andr3 a răspuns:

Numai u esti in masura sa decizi numele catelusei tale.mie celmai frumos mi se pare Bella

| bibiiiy a răspuns:

Doly,puffy.

| ÐÿÅ a răspuns:

love struck Matty love struck

| xname23 a răspuns:

Lucky,moyra

| Aurelian0709 a răspuns:

Cleo (Cleopatra)

| CoCoMona a răspuns:

Cora sau Bobby

| Sҝϊττlεs a răspuns:

Eu am un hamster și-l cheamă Ronnie [Roni]. Poate îți palce și ție dacă nu uite alte ideei:

Chubbi Domo Cassie Linda Kiki Lola Kira Sasha Didi Fifi Sisi Cookie Candy Sara Lusi Bonni Cora Kara

Nu sunt de pe net și sper să-ți placă măcar una happy

| delia1999 a răspuns:

Raisa
Bella

| adelina0101123 a răspuns:

Laydi, Bety, Cleo, Lina, Eliza, Floricica, Zambiluta, Aby, Cella, Cehia, Manda, Danteluta... Daca iti place macar 1 e bine.

| TurcoaicaTa a răspuns:

Lissa,Stella,Bella,Miss,Lory,Pinky,Polly aceste nume imi plac mult poate iti place si tie una dintre ele.

| pisicutablue a răspuns:

Manuela ce zici de liza chiar daca nu o sa iau raspunsul castigator vreau sami spui ce parere ai de nume
mentionez ca asa o cheama pe catelusa mea e alba cu ochisori caprui si mari nu e nici mica nici mare
scuze dar vroiam sa ma laud putin tongue

| manuelaaa explică (pentru pisicutablue):

laughing nu-i nimic, liza este un nume frumosbig grin

| diabolykull a răspuns:

Sally, e destul de fain...

| Bogdanmarianmgh a răspuns:

Eu am gasit aici
https://catelusii.cabanova.com
Sunt foarte bune o sa iti placa

| bluuuu a răspuns:

Draga mea manuelaaa. Nimeni nu'ti poate sugera un nume pentru catelusa ta. Tu esti singura care poate decide acest lucru! Dar, cu totii stim ca nu e destul de greu sa gasesti un nume pentru animalutul tau. Iti dau un sfat: incearca sa vezi cum se comporta animalutul tau, vezi ce ii place si ce nu, vezi stilul lui de joaca, sau descifreaza secretul ascuns in inima ta pe care numai tu il sti '' numele catelusei tale'' Bafta!

| PaulaJy a răspuns:

BUNA! O sa iti para ciudat, dar catelul traieste si dupa numele pe care il are. De exemplu, mama avut o catea Bety si una Sarra. Bety a trait 22 ani iar sara 9. Apoi, cand eram mica mi-a luat doua catele, pe una am numit-o Ami, iar pe cealalta Bety.Ami a murit, iar Bety si acum traieste. Poate numele Bety are efect si la tine bafta! Funda?

| Gabriela_Zlatcovici_1998 a răspuns (pentru PaulaJy):

Sarra e un nume frumos..pe asta o sa il pun catelusei mele.

| Ancutza99lovly a răspuns:

Buna, sunt curioasa, pana la urama ce nume i-ai ales catelusei?
Eu iti spun k din partea mea numele :1. Sara - Suna foarte frumos si da impresia k Sara vine de la o regina sau de la soare.
2.Bella - Este un nume care poate proveni de la numele Issabella, iar bela inseamna frumos in italiana.
3. Stella - Stella vine de la stea, si poti sa o alinti : Steluta mea, Esti ca o stea pe cer si din astea,.
Totusi stiu ca de mult i-ai ale numele catelusei, si sunt curioasa ce nume i-ai pus. Te pup si sa stii ca nu ma intereseaza funda big grin

| TheM0nst3R a răspuns:

Bella.Ricky.Cleo.Rolly

| MuntenuGeorgianaMariana a răspuns:

Maya
Bella

| teo13 a răspuns:

Eu asa avea cateva: loly,sasha,mica,momo,zozo, fifi, bita(de la iubita), min, lola si azura (daca e alba)

| teo13 a răspuns:

Eu as avea cateva: loly,sasha,mica,momo,zozo, fifi, bita(de la iubita), mini, lola si azura (daca e alba)

| dennis97 a răspuns:

Tulfuti