Pai...exista ceva pampersuri care le pui intr'un loc in casa si au ceva miros care ii atrage pe catei![]()
a luat si o matusa de'a mea si chiar functioneaza
Eu am avut un pechinez si de cand era mic l-am scos sa isi faca nevoile la aceleasi ore zilnic si in aceleasi locuri! insa daca nu sta in acelasi loc poate ca ar trebui sa ii delimitezi spatiul, ori sa il lasi liber sa se usureze undeva (pana la urma e caine si are nevoie de loc )... sper ca ti-am fost de ajutor... fundita?
Si eu am tot pechinez ![]()
, daca este pui este usor, atunci cand il prinzi asupra "faptului" i-al in brate si du-l la locul "corespunzator" sa continue si lauda-l dupa ce termina. Eu am tinut-o asa pana cand s-a invatat si acum are 13 ani pechinezu meu
Salut.II cumperi o lesa si il urmaresti pana vrea sa faca treaba il iei de lesa si il scoti afara sau de duci cu el unde vrei tu sa faca. Faci asa de mai multe ori de 20 de ori sau 15 depinde de catd e istet este si gata.Asa am facut si eu cu pichinezul meu.Incearca asta si o sa vezi!(daca face in casa il iei cu o hartie ceva si sa nu-l bati sau certi sa nu ridici tonul spui si tu,, Nu voie baiatu(fata)''.
exista presulete absorbante dar nu e usor sa il inveti sa faca acolo. nu e usor pentru o pisica da' pentru caine
Eu am un beagle (este de vanatoare) am avut si bichon rotweler papagal iepurasi pechinez pai du-te cu el afara la anumite ore si. isi va face nevoile or ii iei o copaita sau ceva cu nisip si il dresezi acolo daca face in. casa ii dai 2 palme peste nas(bot)