| aditzuca a întrebat:

Daca ai pui de gaina si niste caini mari e bine sa le dai carne cruda la caini sau ataca pui?

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

In general nu e bine sa le dai cainilor carne cruda. Le poate face rau, intrucat cainii s-au adaptat si ei la viata cu hrana omnivora, nu mai sunt ca la inceput cand erau strict carnivori.
Daca tot vrei sa le dai carne simpla, pune-o putin la fiert, 10-15 minute. Tocmai iese sangele si toxinele din ea. Si asa poate nici nu-i tenteaza sa guste puii din curte dupa bunul lor plac.

5 răspunsuri:
| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Carne cruda nu, le poti fierbe carneawinking. Daca le dai carne cruda e posibil sa atace puii dupa.

| Bacemi a răspuns:

Carnea trebuie fiarta in prealabil altfel vei avea probleme mari.

Răspuns utilizator avertizat
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La cainii mei nu le dau carne cruda niciodata, prefer sa o fierb, consider ca e mai sanatos pentru ei.

| remus a răspuns:

Din propria experienta pot sa-ti spun, depinde cum sunt invatati, dresati caini, eu am avut ocazia cu cel din avatar sa constat ca nu este bine sa fie hranit cu carne cruda si nici lasat sa manance sangele de la sacrificarea pasarilor, animalelor in gospodaria proprie. Caini nu ataca daca sunt hraniti bine, procura oase de vita si nu vei avea surprize cu atacul la pui, sa-ti traiasca si sa auzim de bine, te rog, ce rasa sunt?

Întrebări similare