Da. Sta singur si chiar prefera sa fie singur pentru ca nu-i place compania oamenilor. Ii e frica. Nu e un animal prietenos si iubitor si nu poti schimba asta iubindu-l. Daca il lasi singur in casa lasa-l in cusca, liber face mizerie unde apuca. Oricum daca il lasi liber chiar si cand esti acasa se va ascunde sub mobila pe undeva, nu sta la vedere.
Am dat funda ca imi raspunzi la intrebare in mod inteligent si nu ma critici ca de ce vreau iepure sau pisica.Cand un om pune o intrebare asteapta un raspuns la ceea ce a intrebat, nu sfaturi in plus la ceea ce nu a intrebat.
Multumesc.
Da, iepurele sta singur fara probleme, si nici macar in toata casa, in tarcul lui sau intr-o cusca mai mare. Asta pentru ca are o inteligenta mica. Doamna Aniko, nu-i mai bine sa aveti o pisica? Pisica e cu totul altceva, comunica cu tine, are un comportament interesant, stii de ce o tii.
Isi mananca cacarezele, face pipi unde il prinde nevoia, si e mai putin inteligent decat masina de spalat (daca e d-aia moderna).
Nu mie imi trebuie, am vrut sa fac cadou mamei de ziua ei ca ii plac pisicile si iepurii.Dar dupa ce am citit aici nu-i mai iau nici iepure nici pisica.Mie personal cainii imi plac la nebunie, dar o sa iau unul doar cand voi fi in pensie pentru ca nu vreau sa-l las singur atita amar de vreme cit lucrez.Un caine are nevoie de afectiune deci nu-l las singur cu orele.
Când eram mai mica am avut un iepuraș și când dadea de moale făcea pipi )) mereu era mama în urma lui sa curețe, era chiar amuzant
Iepurele nu poate fi dresat ca un câine sau o pisica și nici nu e foarte interesant, adică nu face mai nimic
Eu personal nu recomand animalele în apartament pentru ca par și pentru ca întotdeauna mirosul animalului se va imprima în casa ceea ce e nu e tocmai drăguț, de aia mama nu m-a lăsat sa țin iepurele decât vreo săptămână jumate și m-am speriat de el de nenumărate ori. Dacă totuși vrei sa ai companie și nu te deranjează mirosul, întreținerea și toate cele necesare unui animal, iti recomand să-ți iei un cățel pentru că, cu un câine chiar ai ce face.
Pisu de iepure miroase urat. Si ii trebuie rumegus nu litiera cum pisica sa poti curata cu lopatica. Iti trebuie un balcon sa nu patrunda mirosul lui propriu in timp in camera. Iepurele nu cred ca poate fi dresat sa isi faca nevoile ca pisica sau cainele. Deci daca il iei in pat sa te joci cu el cred ca o sa faca pisu in pat cel mai sigur. Macar sa fie rasa. mica.