| Aly359 a întrebat:

De catva timp sunt putin ciudata. Cu cateva secunde inainte de ceva stiu ce se va intampla. De ex m-am trezit noaptea sa ma duc la baie si mia-am zis in gand ca sper sa fie ceasul 6:30 si cand m-am uitat la ceas atat era. Sau azi i-am zis fara sa stiu tatalui meu ca unchiul s-ar putea sa fie la servici ( el era liber dar din cand in cand se ducea la servici si sambata ) si cand ne-am intalnit cu matusa mea (1 min dupa ce i-am zis tatei ) a zis ca unchiul meu e la servici. Ce se intampla?

10 răspunsuri:
| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Sunt doar niste coincidente. Nimic special. Si mie mie mi se mai intampla. De ex i-am zis bunici mele(cand il asteptam pe bunicul meu) ca poate e deja acasa.Si dupa 5 min ne suna si zice ca el e acasa.

| Nightqueen_4559 a răspuns:

Nu`i nimic ciudat! Sunt coincidente... si mie mi se intampla mereu big grin

| Aly359 explică:

Ascultati... daca ar fi fost coincidente nu mi se intamplau in fiecare minut al zilei... asa ca.

| stefanutza27 a răspuns:

Sunt cateva coincidente, nu le da importanta.

| TaylorSwift a răspuns:

Poate sunt simple coincidente sau... ai ceva special!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori sunt simple coincidente (putin probabil) ori esti speciala(cu siguranta) bucura-te de acest dar...nu toata lumea il are...

| DrunkShepp a răspuns:

Hei sunt doar niste coincidente crede-ma nu e nimic special aici si sora mea cand ma intreaba cineva cat e ceasul ea stie fara sa se uite la ceas. exista paranormal dar ce ai tu nu are de a face cu paranormalul

| lupu123puma789 a răspuns:

Nu e nimic ciudat ca si mie mi se intampla dar nu tottimpul

| Dany_3208 a răspuns:

Legea atractiei! Atragi ceea ce gandestiwinking

| Kanony a răspuns:

Asta e posibil sa fie un talent ascuns al tau! Nu sunt pure coincidentze... incarca sa iti folosesti aceste "viziuni" la jocurile de pariuri sportive big grin