Buna!
Nu.Are nevoie doar de un acvariu sau cusca, talas, mancare, apa si eventual jucarii. ![]()
Daca vrei sa iti iei, te sfatuiesc sa iti cumperi un hamster sirian.Hamsterul pitic traieste 1-2 ani.Hamsterul sirian traieste 3-4 ani.
Hamsterul sirian poate fi invatat trucuri si e foarte istet.Cel pitic e cam prostut de fel si ii este mai bine cu un partener de viata.![]()
Cel sirian e teritorial si se va bate cu alti hamsteti, asa ca este o regula:
Fiecare in cusca lui! ![]()
Totusi, eu zic sa iti iei un papagal perus.Sunt inteligenti, pot fi invatati trucuri si pot invata sa vorbeasca. ![]()
Eu am patru perusi(doi adulti si doi pui). Perusul traieste 7-8 ani.Asa ca daca vrei un prieten indelungat ia-ti un perus.De hamster te vei atasa prea repede si vei suferii cand va muri.Perusi chiar sunt foarte isteti si frumosi.![]()
Dar totusi, e alegerea ta!
Bafta multa si tine cont de perusi! Poate te vei razgandi si vei vrea unul!
Ps. Daca iti iei, ia-ti baiat pentru ca numai el poate invata sa vorbeasca.E mai istet decat o femela!
Bafta din nou!
Nu.Bineînțeles că și hamsterul, ca orice animal are nevoie de îngrijire dar nu așa multă ca un câine sau o pisică.
Nu dar trebuie sa fi atent la el sa il hranesti sa i schimbi rumegusul, apa in rest e ok dar seara pe mine ma bate la cap (se roteste pe roata )
Trebuie sa ii faci curatenie mai des pentru ca talasul acela din cusca lui eventual va incepe sa miroasa
smaranda11 întreabă:
Robert_George_2001 întreabă:
anonim_4396 întreabă: