anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am un hamster. O cheama Gordy. E fata. O am de 1 an jumate si o iubesc foarte mult, e sufletul meu. Numai ca nu stiu ce are mama, isi bate joc de ea, gen ( noi tb sa plecam la tara) zice ca o bagam intr-o sacosa si plecam la tara sau mai zice ca e un sobolan si ii e scarba sa puna mana pe ea si cu toate astea pune...ma enerveaza. Eu ma consum foarte tare pe tema asta. Chiar m-am atasat enorm de mult de animalutul asta dulce si nu inteleg de ce face mama asa. Pana acu se juca cu ea, gordy in sus gordy in jos, in seara asta nu stiu ce a apucat-o. Am si plans...sad

Parintii vostri cum se comporta? Ce animalute aveti?

Răspuns Câştigător
| tpuu a răspuns:

Pf.scumpa nu iti face griji. poate mamica ta a fost nervoasa in seara aceea.:[. se mai intampla. si ca sa nu isi verse nervii pe tine isi varsa pe animalutzul tau.:[. stai linistita, daca pana acum o placea pe Gordy. o place si acum, doar nu s-a schimbat peste noaptehee hee. si eu am avut un caine lup de fapt doi.si eu si parintii mei ii iubeam dar si glumeam cateodatahee hee. Nu trebuie sa te superi din cauza asta .Pff.despre cainii mei.:[[. I-am avut acum nu ii mai am :[. Dar tu stai linistita:]. ca nu este nimic grav. nu te mai consuma.,happy. Succes

13 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Poi pot sa zic ca tata nu il suporta pe Shobo, hamsterul meu [4 luni] adica nu pune mana pe el sau ceva.De chestia cu sobolan si ai meii ii zic ca doar de aici a venit numele de Shobo.Practic numele ei trebuia sa fie Pucca dar daca soramea ii tot zice Shobo asa sa ramana.Si eu ii zic sobolan dar nu in nume de rau este ca si cum as alinta-o.Mama ii da in botic cand incepe sa roada gratiile de la cusca si am intrebat-o de ce. ea mi-a zis 'Pai imi e mila de ea ca tot se cazneste sa roada si nu face nimic'
Cum ti'am zis tata nu o suporta si nu a pus mana pe ea decat o data dar asa cand il pun langa el zice :'I-al de aici ca dau in el de pica jos si moare.'
De la un timp de vreme nici mami nu o mai baga in seama dar cand o ia in brate nu ii mai da drumul.Cand iti zice asta mama ta nu o lua in mana de rau, probabil ca ea glumeste sau vrea sa te enerveze.
In curand o sa am si o pisicuta si nu stiu cum o sa ii impac pentru ca pisica a fost crescuta la tara [are 1-2 luni]iar maicasa a invatat-o ca sobolanii trebuie omorati dar o sa o scot eu la capat.
Mult noroc:* si nu te ingrijora.

| Pisicuța a răspuns:

Pai, poate mama ta a avut o seara/zi foarte stresanta si tensionanta
Parintii mei, pai tatal meu este de acord cu toate animalele pe care le am si le-am avut, desi mama nu prea le suporta, daca ii zic ca bag un animal in casa face scandal mare si imi aminteste despre pericolul lor ca eu le tin langa mine si inhalez parul.
Eu am 3 animalute.
1.Cutza
O catelusa de 5 ani neagra dar foarte saritoare si o tinem legata, foarte crud mi se pare, dar n-am ce face, ii mai dau drumu toamna cand numai sunt plantatii in gradina
2.Salem
Un pisoi rasa Tabby Orange, foarte lenes si dragut, foarte afectuos si ii place sa fie magaiat si bagat in seama, se joaca numai daca ii vanturi ceva prin fata.
Si cel mai important catelul meu
Roockye
Este un pekinez rasa pura, cu blana deasa si pufoasa, extrem de dragut, atrage orice privire, ma asculta, doar pe mine, are auz selectiv, e nitel cam incapatanat,

| matrixismyname a răspuns:

Glumeste... fa-i si tu o figura ceva cu un lucru de-al ei.

| BlueBroom a răspuns:

Eu cred ca mama ta face decat putin misto.Nu trebuie sa iei in serios tot ce zice. Daca are o zi mai proasta sau are chef de ceva glume si zice ca mai bine gordy ar sta la tara(bine dar ar zice asta intr-un totul alt context) nu trebuie sa o iei in serios.Mama mea se enerveaza de fiecare data cand, cainele meu o o intampina pre "calduros"(cainele meu de fiecare data cand intri pe usa incepe sa sra si sa topaie pe langa tine). Mai sunt dati in care zice ca e urata dar eu stiu ca al meu caine e cel mai dragut. Oricum pana la urma a ajuns si ea sa zica ca e frumoasa.Deci nu-ti face griji.Toutu-i o chestiune de moment.

| pwp a răspuns:

Lu mama nu prea ii plac animalele big grin
nu e reacu ele, dar nici nu le alinta sau alte chestii din astea...

| RMihai a răspuns:

Poate nu a fost bine dispusa, dar nu ii frumos oricum din parte ei eu am avut porcusor de guineea si toti am tinut la fel de mult la el (mama ni la daruit) dar ii era scarba sa-i schimbe rumegusu dar nu era problema ii era drag, acum am catel si este al cincelea membru al familiei, ii in centru atentiei tot timpu indragit de toti doarme cu ai mei in pat...acuma cand se mai rahateste in casa normal ca nu-i motiv de bucurie

| Georgyk_9316 a răspuns:

Si eu am tot un hamster. dar parinti mei nu au nimic impotriva cu ea. tine-o la tine in camera si nu lasa pe nimeni sa se mai apropie de ea.

| Jeny1 a răspuns:

Eu sunt un părinte dar am cea mai mare considerație pentru copii care își iau responsabilitatea unui animal de companie.Demonstrează de mici că vor fi oameni de toată încrederea. Te felicit și cred că ești o persoană foarte sensibilă.
Eu am un papagal și îmi fac timp să mă joc cu el.

| metrix a răspuns:

Am caini si pisici.Cu caine nau treaba dar cu pisicile... le place... dar cand ii incurca nu-i mai place, apoi iar le place.
La treaba cu hamsterul...animalul i-a facut ceva mamei tale gen urina in pat sa ceva de genu.Nuti fa griji o sa uite daca asta este problema

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am o pisica si o catelusa. pisica are vreo 5 ani si catelusa are 1 an. Mama iubeste foarte mult animalele si le adora pe amandoua. Ba chiar are mai mult grija de ele decat de mine. Insa, tata nu prea suporta animalele. A vrut sa dam pisica la cineva ca sa imi iau alta mai draguta si mai tanara dar binainteles, ca eu si mama nu l-am lasat. Imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Incearca sa vorbesti cu mama ta despre asta...intreab-o ce a apucat-o, de ce uraste animalul asta atat de mult. Incearca sa ai multa grija de Gordy, si sa faci treburile casei (sa maturi, sa speli vase) ca sa o faci pe mama ta fericita si, poate asa o va iubi mai mult pe Gordy happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nu inteleg, ii fac curat, hamsteru e linistit, jucaus, nu ne-a muscat niciodata. Numai cuvinte de lauda am despre el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ana, plecam la tara de craciun. nu e vorba de nici o mutare a hamsterului. iti dai seama ca nu as fi de acord cu asa ceva NEVER.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa le arati ce scumpa e gordy