| roxx_5565 a întrebat:

Heicrying

Am avut un pekinez imperial si asta e a 2a oara cand bunica mea il da varului meu care sta in alta localitate mai departe de mine
Prima oara a stat 1 sap, dar asta e a4a saptamana de cand nu o mai am
as fii mers sa o iau dar nu stiu unde sta varul meu pentru ca s-a mutat putin mai dep[arte acum 1 an crying
verisoara mea nu a putut sa mearga cu mine, sa o inapoiez
nu stiu daca ma credeti dar am plans zi de zicrying((
mi`e dor foarte tare, de eacrying(

As face orice oriceee numai s ao aduc acasa
pentru ca nu prea am incredere in acest var ca o va iubi si va avea grija cum faceam eu
cryingcrying(

Ce sa facc?crying(((
Ce credeti
?
eu o am de cand avea 3 saptamana, am crescut`o ca pe un copilcrying(

Am mers cu ea peste tot, ma pimbam toata ziua cu ea.sI cand o luam in brate simteam ceva aparte:X
Acum cred ca in sufletul ei crede ca nu am iubit-o deoarece nu am mers dp eacrying(

3 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Pai daca bunica l-a dus fara ca macar sa te intrebe inseamna ca nu e cainele tau ci e al bunicii sau ai tu o bunica foarte egoista sad de ce nu vorbesti personal cu ea sa ii spui ca acel catel va fi responsabilitatea ta de acum incolo, noi nu te putem ajuta, nu avem cum sa-l gasim pe varul acela al tau, doar tu poti vb cu bunica sa ii spui ca vrei catelul, sa ii ceri sa nu-l mai duca la varul tau pentru ca s-a atasat de tine, nici catelului nu-i face bine atata plimbare, spune-i asta bunicii tale! Il bulverseaza rau, saracu nu mai stie cine e stapanul lui sad nu cred ca el crede ca nu-l mai iubesti ca doar nu face asemenea legaturi cum ar putea face un om laughing dar in mod sigur il deruteaza rau sad si te mai face si pe tine sa suferi, asa sa-i spui bunicii, pentru binele tau si al catelului sa il aduca inapoi si sa ti-l dea tie. Asteptam raspuns :* fii hotarata si vb cu bunica ta, doar asa poti rezolva lucrurile!

| anad a răspuns:

Roxx, ai toata compasiunea si empatia mea pentru supararea ta, dar sa stii ca nu-ti va fi usor sa-ti recapeti catelul! Se pare ca bunica ta (am inteles ca ea te ingrijeste) nu vrea sa te lase cu animale la ea in casa. Poate ca o deranjeaza, poate face mizerie, poate e greu sa-i asigure hrana. Tu doar poti sa o rogi, sa o faci sa inteleaga cat iubesti animalele si ca esti capabila sa-l ingrijesti. Insista si afla ce o deranjeaza, promite, ajuta mai mult acasa; poate, vazand cat te doare si cat de hotarata esti, iti va readuce catelul.

| Izz a răspuns:

Pai trebuie sa te duci dupa ea, trebuie sa incerci sa gasesti o cale sa o iei