| MatimMati a întrebat:

Hei TPU, vreau si eu un catel dar ai mei nu ma lasa.Am avut o pisica dar a murit.crying si nu stiu cum sa ii convning. dati-mi un sfat.

4 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Poi daca esti copil bun [ nu fumezi, nu bei, nu te droghezi] le poti spune in felul asta:
-'Alti copii la varsta mea se drogheaza, beau si fumeaza, dar eu nu vreau decat un catelus.' Cu replica asta i'am convins sa imi ia o pisica si tot cu asta sa imi ia si un catel[Nu mai ca vrea doar bichon si ii f scump]

| Roxiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai daca vrei sa speli covoare de la rahatelul de caine laughing scuze da am avut si eu happy si facea peste toooot in casa! este o responsabilitate mare trebuie sa te trezesti dimineata sa-l duci afara sau daca o facut deja trebuie sa strangi happy
Ca sa te lase cu un caine.thinking fa mancare sau spala vasele ia note bune fa cadouri parintilor oriceee
Da mai bine ia-ti niste pesti sau un hamster nu fac prea mare mizerie :* si nu trebuie sa-i scoti afara laughinglove struck

| George2000_6958 a răspuns:

Pai, trebuie sa arati ca meriti, fa curat in toata casa, ia note bune, si spune-le parintilor tai, ca ceea ce iti doresti tu e un caine, si roaga-i frumos, sa iti indeplineasca visulwinking bafta sper ca team ajutat big grin.

| OannaAndreea a răspuns:

Pai ia note bune la scoala si poate o sa iti ia.sau de ziua ta cadou, ziua copilului...nu stiu ce sa zic