| Malvie a întrebat:

Heii! Fac inot de aproape 5 ani dar as vrea sa ma las. Imi place foarte mult dar mereu apa e foarte rece si daca eu am la concurs de inotat un stil, la antrenamente inot cu totul alte stiluri si normal ca nu fac nimic la concursuri si dupa profa/profu ma cearca si imi fac capu calendar ca de ce nu scot rimp bun. ect chatterbox. Ce sa fac? De ce? Cele mai bune raspunsuri FUNDA big grin

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Schimba instructorul.winking

| ღAnonimღ a răspuns:

E pacat sa te lasi de innot dupa ce ai muncit atat 5 ani. Asa m-amlasat si eu de tenis din cauza profesorilor. Dar o sa ma duc din nou, la alt profesor. Asa ar trebui sa faci si tu. Mai ales ca la innot e multa munca, si ar fi mare pacat sa te lasi din cauza unor... profesori... ***********. Cauta un profesor sau o profesoara BUN(A) de inot, si treaba va fi buna. Dar daca chiar nu mai vrei si din alte motive(ex.: te-ai plictisit, nu mai ai timp, etc.), lasa-te.

Funda:X big grin happy?

| BrD a răspuns:

Inotul este un sport foarte bun. Mi'as dori sa pot sa fac si eu. Dar sa revenim la problema ta.
Nu trebuie sa faci inot de performanta, sa participi la concursuri, sa fi stresata din cauza profesorilor si restul. Poti sa renunti si sa te duci din cand in cand la bazin sa faci de placere. Inotul sa fie un hobby pentru tine, nu o munca happy.

| Cristinee a răspuns:

Pai ar fi bine sa faci intor la un alt bazin. Daca profesorul tau nu te invata stilurile de inot care trebuie cel mai bine ar fi sa ii cauti un inlocuitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasate daca esti afona

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa interpretezi gresit ce zic, dar sa ai grija cu inotul asta, ca iti dezvolta spatele si umerii foarte mult, uneori prea mult pentru o fata, iti pierzi feminitatea, devii masiva, cunosc fete ca au patit asta, sa fii atenta

| eu09eu09 a răspuns:

Pai incearca sa le explici motivu pentru ca daca ei sunt profesori sigur te vor ajuta pentru ca ei vor sa scoata rezultate cu tine si in legatura cu lasatu nu o face pentru ca este un sport minunat si nu are rost sa pierzi 5 ani aiurea. Tina-te in continuare si SUCCES la concursuri :* funda pls