| Serendipity17 a întrebat:

Hey! am revenit cu o noua intrebare.So...eu am o catea de 6 ani, si as vrea sa mai aduc un caine in casa.am incercat azi dar cateaua mea il maraia.Intrebarea este cum pot sa o fac sa il accepte pe teritoriul ei?

Răspuns Câştigător
| adaada12 a răspuns:

Se va obisnui cu el...acestea sunt doar reactii de moment- un fel de orgoliu, asa a facut si cateaua mea dar s-a obisnuit

3 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Pai daca aduci inca o catea in casa, nu se vor intelege bine pentru ca sunt fete aman2 asa ca ar trebui sa aduci un baiat; P un catel, si trebuie sa te joci cu ea cu cateau sa vada ca nu o dai la o parte pentru celalalt catel, sa te joci cu aman2 dar mai mult cu catelusa sa vada ca ii acorzi mai multa atentie si ca noul membru nu reperezinta un pericol pentru ea.
Stii si cani au sentimente si candmarai ei se certa asa cum noi oameni injuram nu prea ai ce sa le faci trebuie sa le lasi sa se obisnuiasca.

| ovy777 a răspuns:

Din moment ce ea a marait la el inseamna ca isi apara teritoriul sau ca nu este obisnuita cu alti caini.Iti recomanda sa te duci in parc sa o plimbi sau sa o duci sa se joace cu acel caine care vrei sa il aduci in casa. De exemplu: tu te duci in parc cu cateaua ta si mama ta sau un prieten/prietena cu celalalt caine si va intalniti si incercati sa ii faceti sa se joace. Funda daca te-am ajutat.

| Adynna_9523 a răspuns:

Nai cum sa faci sal accepte asa dintr-o dataabatting eyelashes Lasa-i timp sa se obisnuiasca cu el si ai sa vezii ca nu va mai maraii la elwinking Dupa o luna ai sa vezi ca se va invata cu el si nu vei mai avea probleme deloc big grin
Sfatul meu pentru tine dai timp sa se obisnuiasca unul cu celalalt si totul va fi binee kiss
Sper ca te-am ajutat cu cevaaa Mooolt Norocc :X :X :X (Fundisaa big grin? )