Mai bine ii dai drumul
ca sa nu fie chinuit nu ca nu ii dai de manacare sau altceva dar nicaieri nu e mai bine pentru el decat in natura.
Si nu mai fiti asa rai cu raspunsurile voastre putreti sa ziceti cu frumosu sa ii dea drumul.La fiecare intrebare gasesc raspunsuri rautacioase! Da ce aveti nu puteti sa ziceti ce aveti de zis frumos?!
Ok, asta este cel mai ciudat lucru pe care l-am auzit :))
dar ma bucur ca esti o gazda atat de primitoare/iubitor de animale.
mai multe despre greieri poti afla aici:
http://www.zooland.ro/Greierele-5445.html
parerea mea este ca, ar trebui sa il prinzi si sa il eliberezi afara. el este o insecta practic, si trebuie sa traiasca in natura unde sa poata sa isi procure hrana de unul singur.
si eu mai de mult am incercat sa tin un melc intr-o cutie. i-am facut casa din frunze, iarba, flori, dar din pacate melcul a murit dupa doua zile.
lasa-l liber sa se duca unde vrea el.
daca cineva te-ar tine si pe tine intr-o captiv oare cum te-ai simti?
te asigur eu ca nu ar fi bine!
sper ca te-am ajutat! sper sa se rezolve treaba cu greierasul.
please funda?:)
1. intrebarea e serioasa si 5. intrebarea e serioasa? ala cred ca a si murit saracu pana te-ai dus la pet shop sa ceri treat-uri pentru. greieri?
:]]
frunze ![]()
insecte minuscule ![]()
dar mai bine da`i drumul in libertate ![]()
asa ai putea sa fi o "gazda" buna pentru. el ![]()
bafta :*
Stai cu el in casa sa iti tipe noapte... lasa-l ma in pace ca isi gaseste singur el de mancare.
>. apropo. ei nu canta
>. ei scot sunete...
.
Cred că trebuie creată o categorie "umor şi katerincă" pentru întrebări ca astea, caută cântece, că greierele e cea mai smekera insectă... sal
Ellianna, cred că are fantezii cu greieru, o avea ştii tu ce mareee
vreo 3 cm
dane, un sfat: deschide şliţu şi dă cu bărbăţia în greier! cea-n verendin de greier! numai la sex se gândeşte
hai bă, d-aia am propus categoria "umor şi katerinkă"
Tu faci misto de noi? ![]()
Sa stii ca trebuie scos de 3 ori pe zi ( dimineata + pranz + seara ) sa'si faca nevoile si ii trebuie lesa.
Deci. 1. intrebarea e chiar serioasa.
2. nu il pot prinde (doar il aud)
3. am o gramada de flori si nu il gasesc.
4. a intrat pe geam.
5. intrebarea e serioasa