, dar parintii mei nu sunt de acord. Plus ca hamsterii sirieni sunt teritoriali si indiferent ca e partener, frate se iau la bataie pentru teritoriu. Poti pune o femela si un mascul impreuna doar cand femela e in,, calduri" ( am citit cum sa imi dau seama cand e ) ca sa.... Si sa ii las vreo o ora singuri. Cum as putea sa imi conving parintii sa imi mai iau un hamster mascul? Plus ca sora mea mai mare are alergie la blana si abia ne-am permis un hamster. Dar 2.  Mai ales ca va costa mai mult din cauza: custii ( cum v-am spus, sunt teritoriali, deci custi separate), mancare pentru 2,  apa pentru 2 si altele. Sper sa aveti un raspuns pentru cele 2 probleme ale mele! Multumesc anticipat!
, dar parintii mei nu sunt de acord. Plus ca hamsterii sirieni sunt teritoriali si indiferent ca e partener, frate se iau la bataie pentru teritoriu. Poti pune o femela si un mascul impreuna doar cand femela e in,, calduri" ( am citit cum sa imi dau seama cand e ) ca sa.... Si sa ii las vreo o ora singuri. Cum as putea sa imi conving parintii sa imi mai iau un hamster mascul? Plus ca sora mea mai mare are alergie la blana si abia ne-am permis un hamster. Dar 2.  Mai ales ca va costa mai mult din cauza: custii ( cum v-am spus, sunt teritoriali, deci custi separate), mancare pentru 2,  apa pentru 2 si altele. Sper sa aveti un raspuns pentru cele 2 probleme ale mele! Multumesc anticipat!					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

1. Eu am avut hamster mascul. Daca hamsterul tau are doar o "chestie"  in josul burtii e mascul. Dar daca are mai multe e femela. Nu stiu cum sa iti explic exact
 in josul burtii e mascul. Dar daca are mai multe e femela. Nu stiu cum sa iti explic exact  . Dar daca vanzatorul ti-a zis ca e femela probabil asa este. Poate e prea mica si inca nu poti sa iti dai seama tu.
. Dar daca vanzatorul ti-a zis ca e femela probabil asa este. Poate e prea mica si inca nu poti sa iti dai seama tu. 
2. Eu zic ca mai bine nu mai iei alt hamster. Daca ti-ai obisnuit hamsterul cu carne, sunca, daca o sa nasca o sa isi manance puii si nu cred ca vrei asta  .
. 
Sper ca te-am ajutat :*!

UnchiulRamiz întreabă: