| alexcuamare123 a întrebat:

Hey TPU, mi-am luat un porcusor de guinea si vreau sa stiu ce are voie sa manance, ce nu are voie sa manance si chestii ca "sufera de singuratate si trebuie sa ii iei o femela"

3 răspunsuri:
| Julia1188 a răspuns:

Intreaba un veterinar, trebuia sa stii detaliile astea inainte sa il cumperi.

| romeo78 a răspuns:

Deschide YouTube și acolo vei găsi toate răspunsurile. Există videoclipuri profesioniste de la persoane care cresc de mult timp astfel de animale.
Da, îi trebuie pereche, dar trebuie și lăsat supravegheat liber, într-o curte.

| Dintrebare a răspuns:

Frunzele de papadie si alte frunze de legume (telina, varza, gulii, salata verde etc.), ardeii o sa ii placa foarte mult. De fapt orice leguma care nu contine mult zahar e buna. Dar poti sa ii cumperi si mancare de la magazinul pentru animale. Eu am avut un porcusor cand eram mica si l-am dus la bunica. Ea il lasa in curte sa se plimbe si la un moment dat devenise asa sociabil ca o urmarea, unde era bunica era si el si guita si se imprietenise cu pisicile. Acum depinde cat timp iti petreci cu el. Daca il lasi liber o sa se simta bine, daca il tii singur inchis intr-un spatiu mic, nu o sa fie prea confortabil si o sa se simta singur. Daca ii iei partenera problema e ca vor face pui si nu stiu daca o sa ai ce face cu ei.