Intr-un fel nu este bine pentru ca ii cade parul si il imprastie peste tot iar tu cu familia ta il inhalati iar apoi parul poate ajunge in stomac in unele locuri si vei cam face destule vizite si eu am caine si il perii in fiecare zi afara mai putin iarna, iarna il perii in baie dar trebuie sa ai grija sa nu inhalezi tot parul lui Funditssa!
DA pentru ca ai un priete in plus si NU pentru ca lasa par, strica mobila, roade covoarele, trebuie sa-l dresezi sa nu faca in casa, trebuie sa-l scoti in fiecare zi dimineata afara ca sa-si faca nevoile, dar daca iubesti mult animalele faci aceste sacrifici
Nu stiu. Daca nu e dresat, e murdar si are purici atunci nu,,, pentru ca o sa distruga apartamentul...dar daca e altfel atunci da pentru ca ai un prieten in plus si are cine sa te apere de hoti
.
Numai bine!
Anamaria
Buna,
Ai mare grija, sunt niste neseriosi care isi bat joc de oameni. Mai jos afisesz email-ul pe care l-am trimis nesimtitilor, ca sa te convingi de neseriozitatea lor:
" In data de 19.08. 2010 eram cu familia la mare, ne plimbam prin statiunea Mamaia intalnim o domnisoara care ne invita sa discutam un pic despre posibilitatile copilului nostru de a ajunge model. Ca orice parinte nu vrei ca al tau copil sa rateze vreo sansa in viata asa ca desi totul miroase a teapa de la o posta te pacalesti si accepti, platesti si cea inscriere si astepti. Trece jumatate de an si zici ca ar fi totusi momentul ca macar pe site-ul agentiei sa apara poza copilului tau. Si intri pe site, dai cauta dupa numele copilului si surpriza...ce sa vezi, site-ul este o mare VARZA si ca rezultat ai sute de link-uri cu pozele oricui altcuiva decat poza copilului tau. Atunci le gasesti o scuza, te inarmezi cu rabdare intri la Amatori->Copii si incepi sa cauti numele copilului tau. Si ce sa vezi copii nu sunt macar impartiti in doua categorii: FETE SI BAIETI, iar numele lor sa fie ordonate alfabetic dupa numele de familie sau orice alt criteriu de ordonare. Inghit in sec si imi ia jumatate de oa sa ma uit pe ditamai lista in care bineinteles copilul meu nu apare.
Sa va fie rusine, sunteti niste hoti la drumul mare, macar trebuia sa aveti bunul simt sa puneti macar poza copilului pe site, asa demonstrati ca sunteti hoti cu clasa. Asa aveam impresia ca poate copilul meu nu este suficient de frumos si fotogenic si nu a fost ales, asta e, ma resemnam...dar nu ...nerusinarea e la ea acasa si a vrut pe fata fata sa ne demonstreze ca noi parintii care ne iubim copii suntem niste prosti pe care poate sa ii pacaleasca oricine.
Va multumesc! Mi-ati demonsntrat inca o data ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni si ca tara noastra e plina de hoti la drumul mare"
Asa ca dragi parinti daca cineva va zice ce copil frumos aveti si cum ar putea el sa ajunga model si va cer si bani, fugiti cat va tin picioarele...va vor doar banii, nu le pasa de voi, de copii vostri de nimic...
Daca inca ai nelamuriri trebuie sa-ti explic : nu orice caine se tine in casa sunt rase de companie, rase de vanatoare, rase de paza si protectie... etc.
De exemplu nu poti lasa un bichon sau un pudel afara pe vreme ploioasa, cand ninge... etc.
Si nu poti sta in casa cu un mastiff tibetan.
Cel mai bine ar fi sa-mi spui rasa cainelui tau, iar daca nu e de rasa talia si cat de deasa are blana.
Nu ai dat nici o informatie despre cainele pe care l-ai ales deci... nu pot sa-ti raspund concret.
Daca nu poti face sacrificile enumerte de AҜane ar fi bine sa nu il iei in casa, un caine iti poate fi cel mai devotat si mai bun prieten sau o pacoste, fiecare trasatura a caineluila maturitate este rezultatul comportamentului tau...
Succes!