Buna.Eu de cand sunt mica numai perusi am avut. Unul mi-a zburat,altii doi i-am dat deoarece am avut o problema respiratorie,dar am rezolvat`o,dupa care mi-am luat unul singurel deoarece imi doream sa vorbeasca sa il tin in mana,sa stea pe deget:X.Ei bine m-am dus la piata,am venit acasa cu el, am fost foarte grijulie, il mangaiam pe piciorus deoarece l-am luat pui ca sa il pot dresa. Dupa vreo3 saptamani a inceput sa vina singurel, mai crescuse putin
. Dupa maxim 2 luni a spus si primul cuvant"puiu", iar acum vorbeste orice si il am de un an si o luna
.
Mereu am vrut sa imi iau si acel "Micul Alexander"dar cunosc niste doamne care au si au spus ca decat daca il iei de pui vorbeste bine...Plus de asta face mizerie cel mare.Perusul este micut,asa fragil:X.
O colega de-a mea are Nimfa de-aia si face o mizerie de nedescrisx_X,dar Micul Alexander ala:-s,nici nu vreau sa ma pun in postura ta cand o sa trebuiasca sa strangi dupa el mizeria din toata camera
.
Dupa parerea mea ar fi mai bine sa iti iei un perus,i-al si tu de puisor,sa fie mai micut
,el se vede dupa unghiute daca este pui
, le are mai rozalii asa.
Gandeste-te bine, si bafta!:*