| Eu_9064 a întrebat:

Http://www.4animals.ro/

Ce parere aveti despre al 2 lea videoclip voi sunteti inpotriva eutanasieri cateilor sau nu?

24 răspunsuri:
| DrugFree a răspuns:

Impotriva! @Amy ai dreptate cu sterilizarea, dar decat masculii ar trebui sterilizati (daca nu exista masculi ne-sterilizati, femelele nu mai fac pui. @KGS, daca chiar ai iubi animalele, nu ai mai comenta de eutanasiere. Eu am luat caini maidanezi acasa, dar nu pot sa ii iau pe toti. Daca am vreo 44 de caini, cum pot sa mai iau caini?! ( plus puii lor ). GenetiX, go to back T/A, daca glumesti. Decat T/A e o categorie amuzanta. Dupa parerea mea, ar merge sterilizarea. Urasc sa aud ca un animal a fost eutanasiat!

| Minks a răspuns:

Nu vreau sa par un insensibil nenorocit, dar din moment ce nu mai poti fi in siguranta mergand pe strada din cauza unor javre turbate, sunt de acord. Desigur, mai bine s-ar investi in niste adaposturi, dar sunt totusi prea multi caini. Sterilizarea e frectie la picior de lemn. Si mie imi plac animalele, dar mai mult imi iubesc familia si cunoscutii, si stim foarte bine cat de violenti pot deveni cainii cand sunt in calduri.

| Minks a răspuns:

Dyller : De ce nu ii iei tu frumusel acasa, eventual da-le sa faca si niste IQ teste. Daca tie iti place sa stai la urgente sa faci antirabic si tot setul n-ai decat sa-i lingi si sub coada, raman la parerea mea. Ori se fac adaposturi ori sa ii omoare, prefer sa vad milioane de caini morti decat sa o vad pe maica-mea sau pe prietena mea muscata.
Apropo, faptul ca ataca cand sunt in situatia aia se numeste instinct de supravietuire, nu inteligenta.

| Minks a răspuns:

ȚopăilăVreaCateogoriaCuDeseneAnimate: Repet, iubesc animalele care nu prezinta un pericol pentru semenii mei. E ca si cum ai zice ca eu urasc toti oamenii fiindca urasc un violator sau un criminal in serie (e o comparatie aiurea, dar merge).

| Minks a răspuns:

Deaa : Asta sa i-o zici lu' papa. Vara trecuta, in Pitesti, intre blocuri, intuneric bezna, ma intalnesc cu o haita de caini. Incerc sa ii ocolesc, vad ca incep sa latre, unul ma ia de picior si altul de mana. Ce amenintare eram eu pentru ei? I-am lovit? Ia gandeste-te ce ar fi patit un copil daca ar fi fost in situatia aia? Esti de acord ca ar fi fost sfasiat? Dar un batran? Nu le mai luati apararea unor javre care ataca fiindca isi apara teritoriul, de parca m-as imperechea eu cu femelele de pe teritoriul lui. Deschide-ti un pic ochii, mai iesiti din casa, un caine nu e doar ghemul ala de blana dragalas si scump pe care vi-l imaginati voi, ci poate sa devina o "bestie" programata sa raneasca sau cel mai rau sa ucida. Nu merita sa le luati apararea, sunt prea multi si nu aduc nici-un beneficiu oamenilor, ba din contra. Repet pentru ultima data, nu sunt un sadic fara mila, vreau decat sa se inteleaga ca oamenii pot fi in pericol din cauza "dragalaseniei" cainilor, si sunt sigur ca nu sunt singurul cu aceasta conceptie. Si nu mai intru in polemica cu nici-un "iubitor" de caini fiindca au un orizont ingust in fata.

| Minks a răspuns:

Nici nu trebuia sa te impresioneze. Sper sa ti se intample la fel si apoi o sa imi dai dreptate.

| Minks a răspuns:

Mai ai de crescut vreo 10 ani ca sa imi poti zice sa tac si sa folosesti apelative de genul " baiete ".

| Minks a răspuns:

Cine s-a laudat? Cine s-a vaitat? Am adus un argument pro eutanasierii, dar ce sa stii tu.

| Minks a răspuns:

Am ani de scoala mai multi decat ai tu de viata laughing. Dupa raspunsurile pe care le dai probabil esti in prima clasa de gimnaziu. Cum ai tras tu concluzia ca nu am pic de minte?
PS: La sfarsitul unei intrebari interogative se pune semnul intrebarii, sau nu va invata la scoala speciala asa ceva?

| GenetiX a răspuns:

Cu riscul de-a parea fara suflet, cred ca ar trebui prinsi si pusi pe-o insula departe de civilizatie. Selectie naturala. Banuiesc ca este vorba de cainii traiesc in orase in ingrijirea nimanui.

PS: glumesc.

| GenetiX a răspuns:

Care-i faza cu T/A asta? Am zis ca glumeam. Pe mine nu ma deranjeaza cainii vagabonzi. Nici cand am fost mic nu mi-a fost teama de ei, nici maine nici poimaine. Dar ca sa vorbim serios acum, nici cu castrarea nu sunt de acord. As prefera sa platesc o taxa anuala la primarie, care sa le dea papica acolo in padocurile lor unde-or fi tinuti. In plus, locuri de munca. Cu putina munca in plus s-ar putea tine femele separat de masculi gata. Ce atata operatii pe atatea animale. Ca doar si castrarea aia nu presupune smulgerea testicole din zbor asa cu tunu la bietii caini, nu? Ca la ele e si mai complex. Sincer acum. Mai cate-un primar mai cate-un parlamentar si se gaseste si ei ce sa manance.

PS: la noi oamenii traiesc ca cainii, la ce draq va mai spargeti capu totusi?

| Amy a răspuns:

Sunt impotriva! dar ar trebui sa se ia alta masura:castrarea!

| Mirelutzz a răspuns:

Eu yubesc cateii, si urasc fiintele care la fac rau...caini sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar noi nu le prea aratam ca si noi la fel ci ii eutanasiem...ce crudcrying

| Dyller a răspuns:

KGS sa stii ca un caine este de miliarde de ori mai destept decat un om si de sute de miliarde de ori mai destept ca tine. Daca ai fi in situatia lor te-ai apara si tu

| Dyller a răspuns:

Deea iti multumesc ca esti de acord cu mine, s-a dovedit stiintific ca animalele sunt mai destepte ca noi.
KGS sa stii ca nu m-a impresionat povestea ta si pe pamant ar fi mai bine venita lipsa unor oameni daca tot trebuie sa plece cineva

| Dyller a răspuns:

KGS sa stii ca am patit dar nu ma laud si nu vait ca babele

| Dyller a răspuns:

Ma noi ne-am ca deplasat de la subiect, cine e de partea mea si a Deei si cine e de partea lui KGS?

| Dyller a răspuns:

Ai dreptate

| Eu_9064 explică:

Ma bucur ca mai exista uni care sunt impotriva eutanasieri, dar sincera sa fiu KGS cainii nu prea ataca daca nu le faci nimic ataca doar daca sunt infometati sau deranjati sau chiar daca crede ca doresti sa ii faci rau deci nu inteleg cum poate fi cineva de acord cu eutanasierea cainilori si mai ales cum ii arunca gandeste-te daca ai fi in locul cainelui si Dyller ai dreptate cainele chiar e desteptwinking

| myna_5191 a răspuns:

Eu sunt de acord cu KGSdupa mine ar trebui toti eutanasiati m-am saturat sa vad caini vagabonti peste tot eu iubesc animalele dar nu sunt de acord sa umble atatia caini pe strada liberi...deasta suntem si o tara cum suntem in ce tara ati mai vazut voi asa pe orice strada unde mergi caini in stanga si in dreapta...stiu ca o sa ma judecati dar e parerea meah personala si gata

| Dyller a răspuns (pentru myna_5191):

Voi va vaitati in continuu de caini pentru ca sunt fara aparare in fata cuvantului vostru, ia mai luati-va si de: betivi, cersetori, boschetari, curve, proxeneti, traficanti, copii care ii jefuiesc pe alti copii chiar in scoala! Pe ei de ce nu vreti sa ii castrati sau sa ii eutanasiati? Va zic eu de ce: pentru ca va e frica de ei! Vorba celor de la ''Parazitii'':,, Voi sunteti mai caini decat cainii''. Vlad Tepes a avut dreptate totala cand le-a dat o masa buna si apoi i-a ars ca pe niste capuse infecte

| sonyya a răspuns:

Impotriva! Dupa parerea mea numai cainii grav bolnavi de rabie sau altceva ar trebui eutanasiati! Eu ibesc fffft mult animalele si nu sunt insensibila ca KGS care dupa parerea mea e un ...nu imi pasa ce crezi tu baiete asa ca GURA! Animalele trebuie protejate. Solutia ar fi castrarea.

| sonyya a răspuns:

IN nici un caz Eutanasiere! IUbesc si voi iubi mereu animalele nu sunt cum e INteligentul de KGS care nu are suflet.Solutia ar fi Sterilizarea.Jos cu KGS maniac fara cap laughing

| sonyya a răspuns:

Sincer KGS pic de minte nu ai laughing auzi cati ani ai ca daca nu mi-ai zice as zice ca ai vreo 3 min