A fost mancat si un japonez adult. deci nu e vorba de varsta aici. i-ar fi putut manca pe toti 3.
In fine, ea intr-adevar nu trebuia sa-i lase nesupravegheati, dar nu despre asta e vorba. ci de miile de oameni muscati anual de niste caini purtatori de boli, murdari, nevaccinati etc.
Practic, mi-e frica sa nu ma manance pe mine. Pe mine cine ma mai "supravegheaza"? Pot fi oricand in locul acelui japonez mancat de viu.
Da sunt f sigur. mai citeste, mai invata tu. da nu etichete si reclame. ia si tu o biblie ceva. carti cu greutate.
Adevarat. Dar are si el un suflet ca tine. Daca erai tu in locul lui? Gandeste ca ei nu stiu ce e aia agreivitate doar o folosesc pentru ca nu stiu altceva. Asa sunt multi caini dar pot fi dresati
Ei, aici ai scrintit-o! Eu am citit Biblia in intregime; si Vechiul Testament. Tocmai ca sa nu ma poata prosti nimeni ca acolo scrie altceva. Tu, te poti lauda cu asa ceva? Pe cinstite, nu numai ca sa ma contrazici pe mine. Si, citita de tine, nu din auzite.
Cam asa o saptaman pentru ca daca el era bland si tu il bati o sa ii fie frica de oameni dar peste o saptamana (mai mult sau mai putin) isi face curaj
Nu este o idee buna pentru ca o sa ramana eventual sa fie sterilizati sau castrati.
Daca doar ai citit`o e clar ca de inteles nu se pune problema. animalele nu au suflet! ci doar suflare de viata. dar sunt doua concepte diferite care un "prunc al soarelui"(chipurile) nu stie sa le distinga
Nu meriti acel nick-name, atat iti spun ca m-am saturat sa ma tot iau in gura cu astia ca tine al caror creier s-a evaporat, parca, din a sa `casuta`.
http://i.imgur.com/9yo0wAo.jpg
Ar trebui sa stai laolalta cu sobolanii, cu serpii si cu paianjenii ca fac parte din nautra! Natura se salveaza prin diminuare poluarii, nu prin convietuirea cu animale bolnave. Nu adapostirea lor in custi, nu hranirea lor cu resturi menajere stricate. Habar nu ai ce vorbesti. Ai gasit o imagine pe net, si te umfli ca ratele dupa ploaie.
Oamenii care ii eutanasieaza sunt niste oameni fara minte prosti mai bine ii duc int-un centru
anonim_4396 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă: