Depinde foarte mult personlitatea ta:daca esti o persoana activa care are foarte multa energie, sportiva etc. eu ti-as recomanda labrador care este rasa mea preferata(si eu imi cumpar labrador la vara)...intereseaza-te de rasa pe net, daca vrei de talie mica eu iti recomand westie, sunt foarte draguti si nu sunt asa energici ca labradorul...astea sunt bune de apartament,daca stai la casa ia-ti akita american,cane corso, leonberger, terra nova etc. uitate pe forumurile asta ca sa te documentezi despre rase animale.ro/forum; petguide.ro/forum si un site cu rase de caini(nu sunt toate rasele):infocaini.ro
Buna betina98,
Asta depinde de tine. De cata rabdare, cat timp ai sa iti petreci umbland dupa catel, daca crezi ca iti poti lua angajamentul sa il perii zilnic sau nu, daca vrei unul de marime medie, mica, mare, daca ai spatiu si zona unde poate sa zburde liber poti sa iti alegi un caine de talie mare de ex akita inu, unul de talie mica daca stai in apartament de ex bichon, pomerian, pechinez.
Mai conteaza si ce iti place tie. Sa aiba blanita lunga, scurta, sa fie vioi, foarte inteligent, iubitor de copii etc.
Pa, pa
Daca stai la apartament ia-ti un caine mediu
La garsoniera ar fi d e preferat unul cu talie mica cum e chiuaua, bichon, Pomeranian
Eu am un cocker spaniel si iti pot spune ca este un caine extrem de inteligent. Il am de 2 luni si deja l-am invatat sa isi faca nevoile pe acea paturica absorbanta. Poti citi pe net despre cocker si iti garantez ca este adevarat. Este perfect pentru apartament si nu necesita asa de multa miscare. Sper ca te-am ajutat si uite o poza
http://www.google.ro/......tp?/imgres