In primul rind, trebuie sa ai note f bune la biologie, in special la capitolul zoologie. Apoi, trebuie sa fie o pasiune care sa te "manince". Adica o pasiune care sa tina, nu sa fie trecatoare. Si, desigur, ca sa ajungi expert, va trebui sa ai si o facultate facuta. Si in plus, va trebui sa faci multe cautari, caci criptozoologia nu e o stiinta asa de accesibila cum sunt altele. Eu abia acum am aflat de ea
. Insa cred ca daca vrei, si daca vei cauta, poti ajunge expert in acest domeniu. Internetul te poate ajuta sa afli cit mai multe lucruri, si te poate si directiona pentru a-ti atinge scopul. Profita de avantajul pe care il ai prin internet de a ajunge la informatiile dorite. Chiar si faptul ca ai pus aceasta intrebare e un lucru bun, poate cineva va sti sa iti raspunda mai bine ca mine, insa cauta surse directe, de unde sa afli clar ce ai de facut.
Nu stiu sa-ti dau nici un sfat in legatura cu domeniul asta, pentru ca nici eu nu stiu mare lucru, dar nu are nimeni de ce sa rada de tine. Ba dimpotriva, mi se pare foarte frumos sa mai existe oameni care au interes si fata de lucruri de genul asta. E foarte interesant ceea ce vrei tu sa faci si sunt 100% sigura ca daca iti place atat de mult o sa devii un adevarat expert intr-o zi. NU vreau funde sau alte chestii, pur si simplu mi-a placut intrebarea ta!
Bafta!
secrets întreabă: