A fost suspendat. De ce a fost suspendat? Că dă raspunsurile foarte bune? Ruşine să vă fie, lui Stela îi este încredinţat site-ul acum. Ea ce face? Îl distruge mai rău decât să facă bine. Site-ul nu ar trebui să se numească "Toţi Pentru Unu", ci "Toţi Pentru Zuum", sau Http://Zuum.Tpu.Ro/, ca să avem şi o opţiune unde să posteze copii ăştia site-uri cu zuum, cu câştiguri. Toate întrebările şi răspunsurile de acest gen ar fi trebuit şterse de mult! Cum este posibil ca un user care şi-a făcut contul pe 6 Decembrie, şi pe 7 decembrie are deja 820 de răspunsuri şi rank 360? 820 de răspunsuri care conţineau bineînţeles numai răspunsuri cu "zuum".
Utilizatorul hârciog, chiar dacă a vorbit urât, a făcut-o desigur cu un scop. Răspunsuri jignitoare? Ce răspunsuri jignitoare visaţi? Dă răspunsuri foarte bine, dar cum să te abţii când vezi atâta prostie omenească de la utilizatori care şi-au făcut contul de ieri, şi azi au 1000 de răspunsuri? Ruşine!
Cine, cine, dar @harciog chiar NU merita sa fie suspendat.
Am citit si eu intrebarea respectiva (a fost raportata) si raspunsurile, unde el doar a fost de partea dreptatii. Si comparativ cu toate jignirile la adresa romanilor, aduse de acel utilizator, harciog a fost chiar foarte bland. Nu el trebuia sa fie suspendat, ci cel care a pus intrebarea, cel care a adus nenumarate jigniri romanilor.
@harciog, suntem alaturi de tine.
Tin sa va anunt cu mare regret, ca harciog si-a sters contul. Nu mai apare la suspendati. Plus toate intrebarile lui sunt imprastiate pe site, ca fiind scrise de un anonim. Au fost sterse si toate raspunsurile postate la intrebarile respective. Imi pare foarte rau...
@harciog, te asteptam cu un cont nou.
"Ce proaste sunt unele...nici nu sunt in stare sa raspunda la intrebari, plictisitele pulii...idioatele! CURVA UNIVERSULUI E MATA 80! "
poftim raspuns aflat de aprox o saptamana pe TPU si cu toate ca l-am raportat, el inca este si azi...deci ce-as putea spune mai mult? conteaza inteligenta, vocabularul? vorbe in vant! daca nu te injuri si nu faci reclame nu existi!
Cate raspunsuri cu p., p., f. am rapoartat si degeaba.Nu vedeti ca se promoveaza incultura pe toate caile? Parca e avalansa, bulgare de zapada care se rostogoleste la vale.Raluca parca parca era mai activa la sters jigniri si limbaj inadecvat
Jignitor mi se pare a fi sa-l suspendeze pe unul din cel mai faini utilizatori de pe acest site.
Lasa ca revine el... dupa un stagiu suficient ca ANONIM, isi face alt cont si iar ne omoara.
Nici nu imi pasa daca mai da sau nu de baut, observ ca useri care sunt prea activi pe site si intretin site-ul sunt pedepsiti, in schimb cei cu: lumealuigeorgel.ro sau zoomcilcpay, sau alte forme de spam nu.
Zenithf,
sa-l "suspendeze" pe nerusinatic, de fain ce e. Doamne, Maica Domnului, de unde apar atatia?
Harciog are intr-adevar o personalitate inconfundabila. dar la fel ca si alti useri sunt lucrati pe la spate pentru. ca nu plac anumitor.motivele pentru. care a fost suspendat sunt atat de puerile incat se vede prin ele da' sa ne aducem aminte ca Artur a fost aranjat doar pentru raspunsuri acide la titlu nu stiu daca a renuntat sau i lau luat.nu pot sa spun decit ca e o mare porcarie ce se intampla p'acilea in ultimu timp
Dar sa tinem cont ca adminii au facut o exceptie, raspunsurile lui nu erau blocate sub un link ce trebuiau deblocate la un click.Asa ca draga Harciog, esti cineva pentru admini![]()
Harciog, cei ca Dmonik nu injura pe site si isi tin parerile personale departe de ochii altor useri, din partea mea ai sa auzi numai de bine.
Bai cita rautate.
La toata lumea va da de baut! numai betivani pe aici, trebuia sa ma duc pe softpedia sau cam4.
anonim_4396 întreabă: