Gandeste-te la faptul ca i ai oferit cea mai frumoasa viata asa scurta cum o au ei.Cand catelul meu a murit am adoptat altul...nu pentru al inlocui deoarece el ramane mereu in sufletul meu ci pentru a ajuta un alt catel si ai face viata fericita.Nu exista zi in care sa nu ma gandesc la toti cateii care au murit si asta ma ambitioneaza sa ajut cat mai multi catei.
Imi pare nespus de rau dar el/ea acum e fericit in raiul cateilor si mananca doar friptura si face toate nazbatiile. Gandeste pozitiv!
Cainii si pisicile traiesc mai putin decat noi, si mie imi va muri motanul, si motanul mamei mele a murit. Tot ce poti face e sa ai o viata buna, de moarte nu scapi.
Si eu am patit la fel, desi pana in ultima clipa am sperat ca va fi bine. In ultima zi parea ca e mai bine, a stat mai mult afara a mers, dar cred ca presimtea ca va muri. Eu inca nu am puterea sa imi iau alt catel. Cred ca jumatate de an am evitat sa ma uit la poze cu ea, sa vorbesc sau chestii din astea, imi e foarte greu. Nu poti sa nu te atasrzi de un animal. Cu timpul o sa se mai atenueze din durere dar nu ai cum sa il uiti. Norocul meu ca o prietena de.a mea are un catel destul de lipicios si ma mai joc cu el, un fel de terapie.
Din pacate nu ai ce face. te vei obisnui cu timpul. Gandeste-te ca este mai grav sa moara o persoana draga, un om.
In momentul in care ne cumparam animale de companie, trebuie sa ne asumam ca ele nu vor trai o viata de om.
Poate te-ar ajuta sa treci mai usor peste, daca ti-ai lua alt catelus.
Nu te mai atasa de animale daca te doare asa de mult cand ele mor
Cum privesti tu moartea? in general
Cum este sentimentul acela de "rupere a sufletului"?
UnchiulRamiz întreabă: