| mony99debby a întrebat:

Oare dc familia mea nu vrea sa imi ia un catelus?

6 răspunsuri:
| Ancutsa a răspuns:

Buna!
Poate se gandesc, ca tu nu poti fi in stare de a ingriji un animal, de-al scoate afara, de-a avea rabdare cu el sa-l inveti sa nu-si faca nevoile in casa, sau ca-ti roade papuci, cablurile.etc.
Dar daca tu le arati ca esti in stare sa duci responsabilitatile astea fara ajutorul lor, cu siguranta iti va lua in cazul ca si lor le plac animalele la fel de mult ca si tine.

Baftaa!:*

| 321PaulinA123 a răspuns:

Poate ca nu te lasa ca stiu ca un catel face mizerie, ca poate nu o sa ai grija de el, ca stiu ca lasa mult par sau stiu ca exista multe boli care pot fi loate de la caini(ex:viermi)

| SunnyDay79 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema cu ai mei.Probabil considera ca tu nu esti in stare sa-l cresti si face si multa mizerie prin casa, trebuie sa te trezesti noaptea ca sa duci cainele pe afara ca sa isi faca nevoile.In orice caz un caine este o responsabilitate foarte mare si daca vrei unul trebuie s-o asumi

| saryxstar_8444 a răspuns:

Poate e mizeria, banii care ii dai pe perfuzii vaccinuri, mancare, sampon, haine, obiecte etc. sau aratale ca esti responsabila. daca e zici nu prea cred ca va merge.ARATALE!
fundita pls?

| Georgiana98 a răspuns:

Poate ca nu vor sa faca mizerie in casa sau poate cred ca nu poti sa ai grija de el oricum promite-le ca daca nu ai grija de el sa nu iti mai cumpere un animal niciodata la mine a mers.

| diddy_7476 a răspuns:

Salut mony99debby.Am fost in aceeasi situatie ca si tine si aproape infiecare ma plangeam ca imi doresc un catelusi pechinez imperial. Tata era de acord dar inschimb mama bunica si bunicul nici nu vroiau sa auda. Ei bine cand am vazut ca doar tata e de acord am incercat sa uit. Dar nu puteam. Asa ca m-am dus la mama si i-am zis ca o sa fie ca un fraterolling on the floor si ca o sa ma grija de el ca ochi din cap asarolling on the floorasa ca i-am spus bunici ca nu mai merg la ei daca nu imi cumpara un catelus. Ei s-au suparat si mi-au facut o surpriza.Si il tin la bloc.Multa bafta! Si sa ai incredere ca vei primi ceea ce iti doresti