anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe data de 18.12.2010 la ora 9.30 o sa am primul meu meci de hambal, pe postul de extrema stanga dar habar n-am ce trebuie sa fac pe acest post si nici nu prea stiu multe despre hambal doar ca imi place.Cine ma poate ajuta cu informatii despre aceste lucruri va rog scrieti-mi aici sau pe id love_4you2000 va rog meciul e maine.

Răspuns Câştigător
| Razvan1807138078340 a răspuns:

Extrema stanga? cel mai bun post! ai mare noroc.
uite regulile
n-ai voie sa intri in semicerc
n-ai voie sa dai cu piciorul in minge
n-ai voie sa faci cu mingea in mana mai mult de 3 pasi(trebuie sa bati mingea ca la baschet)
n-ai voie sa bati mingea apoi sa o prinzi si iar sa o bati(se pune dublu dribling)
n-ai voie sa dai mingea la portar daca portarul ti-a dat deja mingea
si trebuie sa fii dur, sa dai tot ce poti daca vrei sa castigi!
crede-ma eu am jucat handbal si stiu cum e.
si inca ceva
incearca sa dai la vinclu

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primulo rand se scrie "handbal" deoarece cuv provine din engleza: "hand=mana si ball=minge" nicidecum hambal.
Iar despre pozitia ta in joc intreaba-ti colegele sau antrenorul
Bafta!

| asdfqw a răspuns:

Extrema trebuie sa arunce la poarta daca nu is aia in fata ei ( stii ca cei din echipa adversa se pun in fata pe post de aparare si nu poti arunca peste ei )
daca cei din cealalta echipa sunt in fata ta arunci mingea la cealalta extrema si ea va arunca la poarta...
eu asa jucam la scoala si profesoara nu mi-a zis nimic niciodata
succes maine!
pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii kalma, si eoh joc handball tot pe extrama stanga, si nu trebuie decat sa iti okupi postul. stay mereu pe akeeasi linie si incearca sa te debarasezi de persoanele din echipa rivala. fii uh insuti si joaca asa cum ai facut pana acumhappy