E o pura intamplare la pisici.Normal ca pisicile se acomodeaza acolo de cand erau mici, si iti dai seama din propria iniatiativa ca ei nu prea cunosc lumea.Eu te sfatuiesc sa-i lasi mai mult afara ca sa se obisnuiasca.Alt motiv e ca in magazie e mama lor, si pisicile au un miros dezvoltat(din punct de vedere a lor)o simnte si se duc la ia sa manance lapte.Sunt doua posifilitati. Sper ca te-am ajutat
Cred ca ar trebui sa darami magazia ca sa nu mai intre acolo
, dar cum asta nu cred ca este posibil ai putea sa acoperi usa sau pe unde intra ei ca sa nu mai poata intra.
Intră printr-o crăpătură mică (dar suficient de mare pentru ei), dar totuşi nu vreau să o astup. aş vrea să înveţe cumva să intre acolo doar când se sperie, nu să devină o obişnuinţă să stea mereu acolo. întrebarea este cum.
Sa inchizi magazia!
Sau,de fiecare data cand ii scoti afara,da-le cate ceva de mancare,un fel de recompensa, intelegi tu, o bucatica de sunca, salam, etc...Bafta.
Ei sunt micuti si se serie repede ar trebui ca tu impreuna cu familia ta sa ii scoateti din acea magazie iar apoi sa o inchideti cu ceva ca sa nu ma pota sa intre acestia pe parcurs se vor invata din nou sa stea sa se joce in curte![]()
Astupi crapatura si cand ei vor sa intre acolo tu ii iei si ii duci unde vrei tu sa stea pentru ca asa se vor invata, cred.