| Jhonny18Villa a întrebat:

Ps3 vs Xbox 360 plusuri & minusuri

2 răspunsuri:
| gucy a răspuns:

Amandoua sunt la fel diferenta ie numele si forma dar online te poti juca si pe unul si ce celalalt iar despre jocuri ce apare pentru ps3 apare si pentru xbox si invers deci daca vrei sati cumperi unu ia-l pe cel mai ieftin big grin

| mustafagamer a răspuns:

Nu castiga niciunul dintre ele. Am mai spus, fiecare are avantajele lui. De exemplu, pe XBOX 360 este mai bun multiplayerul, pentru ca serviciul Xbox Live se misca mult mai bine, nu e asa laguit ca PSN-ul, plus ca pe Xbox Live poti face party-uri ( conferinte ) cand vrei tu, nu doar cand esti in acelasi joc, cum e la PSN. Alt avantaj al xbox-ului este ca are rpg-uri exclusive ( Mass Effect, Lost Odyssey, Fable ), iar eu sunt un fan inrait al acestui gen. Plus ca mai este si device-ul Kinect, care a avut atata succes in lume si s-a vandut atat de bine. Kinect este device-ul acela care iti inregistreaza miscarile si poti juca o gramada de chestii fara controller. Adica poti dansa, sari, poti sa te zbengui de nebun prin casa, iar astfel te si distrezi, si mai dai si joc din burti ( daca e nevoie ).

Despre PS3 pot spune ca are mai multe jocuri exclusive si mai cunoscute ca ale Xbox-ului, cum ar fi : God of War, Killzone, Heavy Rain, Uncharted, Demon's Souls... PS3 mai are un avantaj, bluray-ul, pentru ca poti vedea filme bluray la calitate maxima, iar Xbox-ul nu are asa ceva. Cam putin am povestit despre PS3, stiu, chiar daca ma mai informez si in legatura cu PS3-ul.

Eu spun asa, daca te intereseaza multiplayer-ul in mod special, sau device-ul Kinect, sa alegi Xbox-ul. Iar daca te intereseaza jocurile exclusive si filmele bluray, sa alegi PS3.

Întrebări similare